Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Potni stroški za preglede 6.12.2011 15:47:01
|
|
|
|
*sanela*
|
Nesla bom ziher, ker sem bila od 25.9. 2010 cca. 16x, sam točnih datumov se ne spomnim. Bom nesla v sprejemno v Leonišče in prosila, da mi ispolnijo in pol v sprejemno v st. porodišnico, pa bomo vidli, če bo ratal
|
|
|
|
RE: Potni stroški za preglede 10.5.2012 9:31:14
|
|
|
|
julij82
|
Pozdravljene, tudi sama sem včeraj nesla spisek obiskov na ginekološki v Lj in UZ na ZZZS za povračilo stroškov. In ta država je sama mafija.... iz 16ih obiskov v treh letih, se mi jih bo štelo samo tiste, katere sem jih imela 3 obiske ali več v enem mesecu. Od Lj sem oddaljena 30km v eno smer in me pride povračilo stroškov 8€/dan (lansko leto še manj, ker je bil bencin kao cenejši)...kar pomeni 3x obiski na mesec=24€, od tega mi vzamejo oni za vsak mesec svoje stroške 22€ in mi ostane celih 2€ ali pa še kaj manj za povračilo potnih stroškov. BRAVO DRŽAVA!!!
|
|
|
|
RE: Potni stroški za preglede 29.5.2012 21:38:19
|
|
|
|
laraz
|
No, čakala sem, kdaj bo kakšna to napisala. Jaz sem te stroške uveljavljala, ko smo hčerko vozili na preglede v Lj zaradi naglušnosti, in sem na koncu dobila 1,57 eur za enih 5 pregledov v letu. Sramota. Zdaj, ko pa bova morala hodit spet v Lj za neplodnost me tej potni stroški spet zanimajo. Se mi je kar zdelo, da se ni nič spremenilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj všeč?tiamiaAljaž (
49%)
Anej (
34%)
Tjan (
16%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!