~Biba~ -> RE: Potni stroški za preglede (8.7.2011 15:51:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p Jaz sem tudi dobila danes pri svoji zdravnici za povračilo stroškov,obrazec,pa me zanima če mi bodo šteli dneve,ko sem prišla na UZ ali ne.Sej verjetno imajo zabeleženo kdaj si prišel na pregled ali UZ,...Datume imam tako zapisane na svojem kolendarju,sam upam,da imajo tudi oni svoje zabeležene. Biba iz kje si se vozila?Baje da ti povrnejo stroške samo do najbližje bolnišnice,če ti je bližje v LJ,pa hodiš v MB dobiš plačano do LJ.Bedarija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Imaš se možnost pritožiti,verjetno ne vem ker še nisem tega urejala.Je moj reku da bo znoru,če to naredijo,ko bova midva uveljavljala,ker naju je moj ginekolog poslal v LJ,čeprav imam 10km bližje v MB. Koliko obiskov si uveljavila sedaj,da si dobila tako malo? vozila sem se v mb, ker mi je bližje..a vseeno 45 km v eno smer...do lj bi imela 3x toliko. obiskov, uf sem že pozabila, vem da je bil en obrazec na eni strani čist poln(za leto 2010) drugi za leto 2011 pa enih par obiskov.... saj pravim, ko vidim papirje, bom videla kako dalje...ker mi je sumljivo malo..za vse Uz in posvete ob 3 postopkih se nabere km
|
|
|
|