miapia -> RE: Nekaj vprašanj o depilaciji v salonih (20.2.2011 19:31:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tt79 Čist odvisno... Nekje do 3 tedne recimo zdrži, lahko nekaterim več, nekaterim manj... Meni zdej v ful zdrži, kaj bi dala da bi blo tko skos... Poleti hodim na 3 tedne, pozimi pa na kak mesec, odvisno... Kljub temu, da se depiliram že cca. 8 let, pač dlake še vedno rastejo neenakomerno, nej bi ble dolge nekje 4 mm, so pa precej razrečene in meni je depilacija vredna vsega denarja, tko da go for it girl .... Tudi js že kar ene 13 let prakticiram depilacijo v salonih, poleti na 1 mesec, pozimi vsaka dva meseca, vmest si pa še sama doma s kakšnim weet trakom potegnem...tudi meni so se ful razredčile, samo depilacija nima nekega pomena, če si boš pol spet z britvico šla čez[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] No, zadnje pol leta pa mi kozmetičarka naredi brazilsko depilacijo z sladkorno peno in učinek je neverjeten...dlake so se mi res razredčile! Se popolnoma strinjam. Tudi mene depilira kake pol leta s sladkorjem, tako da na brazilsko in podpazduhe hodim nekje od 4-6 tednov. Je pa škoda denarja, če se le enkrat pregrešiš z britvico, ker je skoraj tako, kot da bi šel od začetka. Noge depilira z vročim voskom po potrebi, pozimi ene 2-3x, poleti 1x na mesec. Depiliram pa se pribli. 3,4 leta, brila sem se edino nekaj časa po porodu, za kar mi je bilo sicer zelo žal.
|
|
|
|