Nina33 -> RE: februarske mamice 2011 (2.2.2012 23:38:49)
|
Čer! A ima še kera težave z RRjem? Saj okno odpre, a je v njem vse pobeštjano [sm=zmeden.gif]. Lea, "ta pravi" februarčki, cccc [sm=smiley1.gif] Nande je še vedno kr fajn prehlajen [sm=smiley13.gif]. Mah, tale mraz ni za nikamor, no. Ko bi vsaj kej snega blo, de bi vedla, zakaj me zebe. Sem pa danes s starejšim šla gledat dinozavre v Tuša [sm=smiley1.gif]. Najprej se jih je ornk ustrašil, zgleda mi ni verjel, de so veliki [sm=smiley36.gif], poj se je pa oživel in je bilo res fajn. Pa kupila sem mu eno dinozavrsko jajce, ki se zdej namaka v vodi, pričakujemo, de bo jutri poknilo in poj se v roku dneva, dveh zvali dinozavrček [sm=smiley20.gif]. Fajna šola potrpežljivosti za naše mladičke [sm=smiley36.gif]. Pa zjutri, ko smo hoteli prestolonaslednika v vrtec peljat, avto ni vžgal [sm=smiley23.gif]. Je akumulator reku (no, dejansko ni čist, ampak čist nič reku [sm=smiley36.gif]), de se ne gre več. Malemu je bilo kul z busem se v vrtec peljat (je kr upal, de se avto ne popravi, barabica mala [sm=smiley36.gif]), nama pa ni blo glih kul, čeprav sva bila po svoje vesela, de je bil"samo" akumulator in ne kej še dražjega. Uglavnem - dolgčas nam ni [sm=smiley1.gif].[sm=smiley21.gif]. Lepe sanje!
|
|
|
|