SaaS -> RE: kdaj tretji? (21.2.2011 7:28:03)
|
Najmlajši je zdaj star 16 mesecev, starejša dva pa 6 in 4,5 (čez 3m bo 5). Ja ona dva se lepo skupaj zaigrata in včasih sta res kar jezna nanj, če pride in jima kaj podira (lego kocke npr.), saj bi se on tudi zraven igral. Malemu takrat probam vrinit njegove večje kocke in onadva se nekako lahko igrata naprej vsake toliko pa še njemu kaj z velikimi pomagata... Vse morata pa na zgornje police zlagat, če hočeta da ostane celo. Včasih se umakneta v sobo, da se lahko kaj igrata, včasih se za jedilno mizo. Ampak moram reči, da če se da ga pa kar rada vzameta v igro. Skratka, včasih se igrajo kaj skupaj, včasih se igrajo ločeno, včasih se starejša ne moreta-nočeta skupaj igrati, včasih je prepir, včasih cel kraval, pa kakšna jeza, pa bum in bam, pa mali ugrizne, pa srednji udari... ni da ni. Cel žur. Ampak saj to mi je bilo jasno, ko smo se odločali za tretjega, da bo mlajši.. Tudi ko beremo knjigice je tako. Starejša dva zanimajo iste knjigice, slikanice, bermo skupaj, kar mi je super. Malemu pa to še ni kaj dosti zabavno, kakšne kartonke gledava, ko pa berem starejšima dvema, pa on nima interesa biti zraven. Ampak meni se to ne zdi tak problem, mogoče še bo, ampak zaenkrat gre. Starejša dva sta ga res lepo sprejela, tako da se mi zdi ta razlika čisto v redu.
|
|
|
|