tesko
|
ni ni:) glažek rdečega in dolg, vroč tuš tud nič nardila. sem si pa očitno tako želela, da se mi je živo sanjalo, da se mi je odluščil čep in da imam popadke..ja, pišuka poldi. dons bi imel tud moj oči rd, pa sem si še toliko bolj predstavljala, da danes pa res...lahko se grem še po makadamu vozit, najbolj s kolesom.. šala;) barcolana, v P (vsaj v postojni, če se prav spomnim, si ti s tistega konca, ime že pritiče:)) ti po roku delajo ctg na dva dni, pol je pa od stanja otročka in porodnice IN dohtarja, ki te pregleda, odvisno, kaj porečejo...pa saj to gotovo že veš. tako sem jaz zdaj v dvomih, ker je ctg normalen, vse je ok z mano in malo, pa je G predlagala sprožitev (pa 5 dni čez še ne bo toliko - edini faktor bi lahko bil verjetno že 4-kilska bejbi)..Seveda, da bi rada že držala malo in jo gledala in gledala, svoj najlepši velikonočni pirhek ja:)), ampak vseeno nočem po nepotrebnem siliti v naravo, saj je od 38. do 42. tedna vse še v mejah..ta točno določen dan v 40. tednu je le aritmetična sredina. ajtak, ravno včeraj smo se pri nas doma hecali, al bo ovca al kravica :D)) danes sem tud jaz odlično spala, včeraj pa 2 uri, gotovo je mogla bit včeri polna luna, še bodoči ati se je celo noč premetaval, pa ni noseč ;P črv je res fajn, mojmu je sicer ima kača-tič, ampak govorimo o isti stvari ne;) brez njega ne gre več. jaz se grem tud zakadit v pranje in pospravljanje...ajde, naj vsaj eni rata zdele!
|