tesko
|
pozdravljene.. najprej cestitke vsem, ki ste postale mamice v tem času, ko sem bivakirala v porodnišnici. Meni je večer, preden bi mi morda sprožili, torej 19.4. začela odtekati voda, tako da sva šla v P, kjer so me zadržali kar v porodni sobi, ker se je mala že pokakala, ponoči sem dobila popadke, zjutraj so dodali umetne..popoldne sem bila praktično čisto odprta, vendar je dr., ki je začel izmeno, v pol minute prijavil, da gremo na carski rez...samo tega sem se bala, pa ni bilo druge, mala se ni spuščala, imela pa je vedno večjo buško... in tako sva 20.4. pozno popoldne dobila lepo in zdravo Hano, 3770g, 54 cm. Sledila sta dva zapleta pri meni, ponovno odpiranje prereza..pisala bi lahko na dolgo in široko, pa nima smisla..lahko strnem, da kar je bilo po porodu, je bilo travmatično in popadki, čeprav ne rečem, da ne bolijo, resnično ne sežejo do gležnjev nepojmljivim bolečinam po teh posegih. Tako da sva bili v P 8 dni, pa še so me hotli obdržat..sem še švoh, izguba krvi, orto deprivacija spanja itd. Ampak tako kot rečejo vse mame, važno, da je mala ok, jaz se bom že zacelila počasi, pravzaprav je več kot ok, močna in nadpovprečno razvita je prišla na ta planet. Čez dva dni se je že nasmihala, držala glavo pokonci in spila 200 ml!! Glede na vse je tud neverjetno in super, da mleko teče v potokih držim pesti za čakajoče...
|