ronja -> RE: Zgodovina del, ki smo jih opravljali (21.2.2011 11:23:54)
|
V srednji šoli sem delala čez počitnice kot - knjižničarka - fizički radnik - selitve - nosili smo tudi klavir (ja, tudi jaz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) - v sladolednem vrtu sem talala kepice - hostesa, ampak to smo delali zastonj, ker smo bili tako navdušeni nad astronomijo Na faksu pa sem še malo razširila svoja obzorja: - inštruirala sem matematiko, fiziko, kemijo in biologijo - cvetličarka v cvetličarni, delala sem vse, od šopkov do čestitk, zavijala darila... - radijska tehnica - maserka - kratek čas, ker se mi ni splačalo za 1 ali 2 uri hodit na drugi konec mesta - natakarica, itak - to je verjetno že vsaka sprobala - in sicer v eni beznici in v enem bolj fensi lokalu, samo kake 3 mesece, ker se mi urnik potem ni ujemal, dopoldne sem mela namreč faks - prevajalka - samo pisno, ne simultano - in sicer strokovne tekste - strokovna dela v moji stroki - različna - pisala sem v eno ustvarjalno revijo - aja, pa še anketirala sem Redno sem zaposlena samo tu, honorarno kdaj naredim še kaj drugega: - sešijem kak sling - ilustrirala sem 2 plakata in en strip - 2x sem dobila tudi naročilo za dekorirat torto in 1x za en mini tečaj za okraševnje tort - naredim kak članek za drugo ustvarjalno revijo No, ziher sem še pol pozabila, ampak ta dela so bila zanimivejša in sem si jih zapomnila
|
|
|
|