Dural - izkušnje? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

snorlax -> Dural - izkušnje? (11.8.2005 22:15:02)

Vem, da sem že tečna, ampak spet eno vprašanje v zvezi z bajto oz. PVC okni.

Dobila sva zelo ugodno ponudbo za PVC okna iz podjetja Dural Slovenj Gradec. Končni znesek se kar precej razlikuje od vseh ostalih ponudb, tako da mi je že malo čudna nizka cena. Zato me zanima, ali ima katera izkušnje s tem podjetjem oz. kakovostjo njihovih oken?

Hvala!:rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.8.2005 22:21:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

snorlax -> Dural - izkušnje? (11.8.2005 22:27:41)

Ja, saj cena res ni vse. Ampak na enih 15 naslovov sem poslala isto ponudbo oz. povpraševanje z vsemi merami in vsem, koliko komorni, taki in taki... Pa pri drugih ni velike razlike, kakih par deset tisočakov, tukaj so pa kar dost cenejši. Tudi okoli 900 jurjev za celo bajto.

Imam pač to v sebi, da mi je sumljivo, če je kaj malo bolj poceni (poklicna deformacija, pač).

A mi lahko zaupaš, kje ste vi kupili okna. Lahko tudi na privat, če hočeš.

Hvala! :rozica:

Jančika_ -> Dural - izkušnje? (11.8.2005 22:31:02)

Snorlax, midva imava Dural! Sva zelo zadovoljna. Tudi roleto sva zdaj dala pri njih naredit.

Okna sva dala naredit pred tremi leti. Držali so se dobavnega roka, prišli točno takrat, ko so obljubili in bili gotovi še prej kot predvideno.

Če hočeš, si jih pridi pogledat!

snorlax -> Dural - izkušnje? (11.8.2005 22:32:46)

Jančika, to sem čakala! Izkušnje nekoga, ki ima ta okna! Tisočkrat hvala!!!:rozica::rozica::rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.8.2005 22:35:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jančika_ -> Dural - izkušnje? (11.8.2005 22:53:29)

Še to: nama se je pred kratkim pri žaluziji zlomil tisti mali delček, v katerega zatakneš palico od žaluzije, da ne opleta okoli.

Joe jim je poslal mejl in so nama po pošti poslali delček v nekaj dneh, zastonj, čeprav žaluzije niso bile več v garanciji.

OK, saj jih ni stalo veliko, ampak gre za princip. Kadarkoli sva se z njimi karkoli menila, so bili prijazni in so se držali rokov. Tudi zdaj z žaluzijo - prišel je zmerit takrat, ko je obljubil. Bomo videli, kdaj bo narejeno.

jana30 -> Dural - izkušnje? (12.8.2005 9:57:43)

Ej Jančika, pol je pa moj mož meril pri tebi. H ah a, kako mali je svet.Kakšen je bil?

Jančika_ -> Dural - izkušnje? (12.8.2005 11:17:25)

A res? A tisto žaluzijo v sredo ali okna že prej? Fajn je bil v vsakem primeru:bravo:. Saj pravim, midva sva ful zadovoljna z njimi.

jana30 -> Dural - izkušnje? (12.8.2005 11:22:25)

Vem da je bil te dni v Celju.Rad govori, kratki lasje...

Jančika_ -> Dural - izkušnje? (12.8.2005 11:57:15)

Potem je bil verjetno res on. Če mu boš kaj omenila - naročili smo eno aluminijasto roleto, pa jaz sem mu nekaj razlagala, da imam virozo in da me kuha.:)

jana30 -> Dural - izkušnje? (12.8.2005 13:47:44)

Točno tako, mi je rekle da si bolana ja.Kako mali je svet.Roleta pa je za Vasjo.Gremo dnas na morje. Fajn se imejte.

Jančika_ -> Dural - izkušnje? (12.8.2005 14:43:48)

Res hecno, mali svet! Želim vam lepo vreme na morju!

Stran: [1]