CoKoLaDa84 -> RE: Mariborčanke,19.del (2.3.2011 11:16:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš [sm=smiley1.gif] Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti [sm=smiley13.gif] kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustila[sm=smiley13.gif] Jaz sem z mojim zelooo zadovoljna in ti ga priporočam![sm=smiley36.gif] Je pa zdaj v Metroju v Avstriji 40€! Reeeeeeeees??? Super, to pa ni drago[sm=smiley1.gif] Kateri je zdaj to znižan? Piccolo? Samo kaj, ko nekaj v Avstrijo ravno ne hodim[sm=smiley13.gif], samo zaradi tega pa ne bom šla. Pa će ti odkrito povem, se ziher zgubim tam [sm=smiley36.gif] ja, Piccolo je znižan. Iiiii, bom probala koga prosit, če bo šel, da mi spotoma ga vzame... Bom probala eno kolegico vprašat, ki večkrat gre tja... Hvala za info [sm=smiley1.gif] Malenkost! Jaz tudi 'vohunim' za takimi, ki kaj hodijo v Metro-hihihi!
|
|
|
|