rina22 -> RE: Mariborčanke,19.del (1.3.2011 10:36:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan [sm=smiley1.gif] Midve sma malo boljše, ampak boma danes še doma, ne grema nikamor. Samo upam, da mi bo uspelo otroka kaj animirat čez dan, da mi ne bo tečkala. Hudič je, ko je še igrače pa nič ne zanima, kvečemu moj obraz in pol mi ne preostane nič drugega kot da se z njo pogovarjam [sm=smiley36.gif] Pri nas pa še nič ne sneži. Sma se pa včeraj z možem odločila, da se lotima poštenega pomladanskega čiščenja, ampak ker on dela tudi ob vikendih, sva se zmenila, da si bova vsak dan vzela lepo pol ure, nekam bova že prišla. Ampak v glavnem imava toliko klumpa pri hiši, ki ga nobeden ne uporablja in se ga je treba enostavno znebit! Glavno, da je bolje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Pridna[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaz pa se bom mogla sama lotit tega čiščenja [sm=smiley13.gif] Ker moj spet non stop dela[sm=smiley19.gif] In sem se odločla, da bom probala en vikend končno T dat malo na tini mini počitnice (samo čez vikend[sm=smiley2.gif]), da bom malo bolj vzela "v red" celo stanovanje [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|