Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:54:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Elevitka sem porihtala na zavarovalnici...sicer cestnine ne vračajo, če avto ni odjavljen iz prometa aja.... klinc bi ga pa odjavila pa si ga naj novi lastnik nazaj prijavi no kakorkoli...samo da si porihtala ma ja..saj v končni fazi, če bi to prej vedela bi..ja ..pa dobro..je kar je
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 20:57:02
|
|
|
|
elevitka
|
joj mi kruli ker sem lačna... pe me preveč zanima DSDS...čakam na reklame (sam upam da ne bo potem T.začel jokat in bom mogla k njemu ajat it lačna)
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:03:02
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Midva sva danes generalka kuhinjo spucala. Je bilo že nujno potrebno. Tinej ga nekaj pri kosilih biksa, kar nekaj noče jest, ker bi ves čas grickal kruh pa bobike pa take stvari in mu potem pri kosilu ni...tak da zdaj ukinjamo celodnevne prigrizke.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:06:22
|
|
|
|
marta82
|
Matcar a daj...toliko zaradi trikotnika? Ma raje bi take haklali, ko druge ogrožajo pa nažgani vozijo ipd. A ime za dečkota je skrivnost? Pravzaprav jaz niti za pupo ne vem, če slučajno ta lulek le ni lulek ampak popkovina.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:07:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 U Bambi bowling. Lepo se imej. Lahko bi se tudi me kdaj zmenile za kakšen bowling ali kaj podobnega. Kaj pravite punce? jaz nisem za tako tudi jaz ne.... saraya medve bova sedele nekje na kavi in se pržile na soncu .... ko pač bo sonce ne pa še jaz se vama pridružim
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:09:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. no, sem vas uspela prebrat saj za komentirat tak nimam kaj dosti no, glede ločitev...sem istega mnenja kot Marta, pač v vsaki vezi je kriza, ampak če je teh slabih trenutkov več kot dobrih...potem...to ni zame...rada sem srečna in zadovoljna in če tega v zvezi ne čutim, potem brezveze...pa Bambi...aja si bla poročena...no, samo da je zdaj ok...jaz imam podobno izkušnjo...8 let v vezi, ki je bila z moje strani vsaj 5 let zlagana, ko je hotel otroka sem raje naredila konec, ker sem vedela, da ne bo dolgo trajalo...no, zdaj sem srečna no, pa že bluzim no pri meni je bilo zelo podobno ... prej 7 let v vezi... zlagana tud najmanj 5 let-tud zvesta nisem bla...ene že poznate mojo zgodbo... Matcar, fantka boste imeli? Kako mu bo ime? moram vam še povedat, da je T začel nekaj štrajkat pri hrani ne vem kaj se dogaja, že v hotelu je full ipiko zganjal...pa ni hotel tega pa ne onega...pa smo pač mislili, da zaradi preveč vsega na mizi...danes doma pa isto...zjutraj sploh ni hotel na žlico jest...je kazal na flašo Pa potem popoldan sem mu mislila kompot dat, pa mi je ven pljuval Je možno, da zaradi tega ker ga grlo boli??? Naju namreč grlo boli. moja prejšnja veza je tudi trajala 7 let...hm...pa zdaj sva z možem skupaj 7 let...u j....ti...vedno to 7 leto
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:12:02
|
|
|
|
botrca
|
Pa dober večer vsem skupaj
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:12:59
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:13:10
|
|
|
|
botrca
|
Sva bila včeraj v kitajski restavraciji...matcar tam pri tebi Srna mislim da je...ej ful dobro je bilo pa niti drago ni glede na to kaj sva vse jedla... .
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:14:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek kaj vidve se poznata, če smem kar tako vprašat?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:14:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. no, sem vas uspela prebrat saj za komentirat tak nimam kaj dosti no, glede ločitev...sem istega mnenja kot Marta, pač v vsaki vezi je kriza, ampak če je teh slabih trenutkov več kot dobrih...potem...to ni zame...rada sem srečna in zadovoljna in če tega v zvezi ne čutim, potem brezveze...pa Bambi...aja si bla poročena...no, samo da je zdaj ok...jaz imam podobno izkušnjo...8 let v vezi, ki je bila z moje strani vsaj 5 let zlagana, ko je hotel otroka sem raje naredila konec, ker sem vedela, da ne bo dolgo trajalo...no, zdaj sem srečna no, pa že bluzim no pri meni je bilo zelo podobno ... prej 7 let v vezi... zlagana tud najmanj 5 let-tud zvesta nisem bla...ene že poznate mojo zgodbo... Matcar, fantka boste imeli? Kako mu bo ime? moram vam še povedat, da je T začel nekaj štrajkat pri hrani ne vem kaj se dogaja, že v hotelu je full ipiko zganjal...pa ni hotel tega pa ne onega...pa smo pač mislili, da zaradi preveč vsega na mizi...danes doma pa isto...zjutraj sploh ni hotel na žlico jest...je kazal na flašo Pa potem popoldan sem mu mislila kompot dat, pa mi je ven pljuval Je možno, da zaradi tega ker ga grlo boli??? Naju namreč grlo boli. moja prejšnja veza je tudi trajala 7 let...hm...pa zdaj sva z možem skupaj 7 let...u j....ti...vedno to 7 leto sedmo je nevarno ja...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:14:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek saj ni žalostna...nekako si je pupico želela, ker ima že dva pubeca... saj to ni nič slabega...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:16:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek Eva, če nas že bereš...beri vse pa če si iz Mb, se nam pridruži ni fora, da si ne želi fantka, ampak je nekak upala na punčko in ji je bilo tako tudi rečeno...zdaj pa pač šok...logično...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:17:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Eva, če nas že bereš...beri vse pa če si iz Mb, se nam pridruži ni fora, da si ne želi fantka, ampak je nekak upala na punčko in ji je bilo tako tudi rečeno...zdaj pa pač šok...logično... podpis
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:17:39
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek saj ni žalostna...nekako si je pupico želela, ker ima že dva pubeca... saj to ni nič slabega... Ne res nič slabega, ampak želim le povedati, da naj ne bo žalostna, samo da je dete zdravo! Pa kaj če je fantek, samo da je vse ok!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:18:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek saj ni žalostna...nekako si je pupico želela, ker ima že dva pubeca... saj to ni nič slabega... Ne res nič slabega, ampak želim le povedati, da naj ne bo žalostna, samo da je dete zdravo! Pa kaj če je fantek, samo da je vse ok! tukaj si pač vse povemo in nič slabega ni na tem, da se je potožila... vem pa tudi, da bo tudi če bo pubec ga imela neizmerno rada
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:19:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek saj ni žalostna...nekako si je pupico želela, ker ima že dva pubeca... saj to ni nič slabega... Ne res nič slabega, ampak želim le povedati, da naj ne bo žalostna, samo da je dete zdravo! Pa kaj če je fantek, samo da je vse ok! tukaj si pač vse povemo in nič slabega ni na tem, da se je potožila... vem pa tudi, da bo tudi če bo pubec ga imela neizmerno rada točno tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:24:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tukaj si pač vse povemo in nič slabega ni na tem, da se je potožila... vem pa tudi, da bo tudi če bo pubec ga imela neizmerno rada to si pa zelo lepo napisala
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:25:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek saj ni žalostna...nekako si je pupico želela, ker ima že dva pubeca... saj to ni nič slabega... Ne res nič slabega, ampak želim le povedati, da naj ne bo žalostna, samo da je dete zdravo! Pa kaj če je fantek, samo da je vse ok! Saj mislim, da ni bila ravno žalostna, ampak presenečena, ker je bila informacija nepričakovana. In vem, da se tudi sama zaveda, da je najpomembneje, da je dete zdravo. Saj če bi dleje klepetala z nami, ne bi tako razumela, če pa vzameš izven konteksta pa morda res tako zgleda.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:28:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar a daj...toliko zaradi trikotnika? Ma raje bi take haklali, ko druge ogrožajo pa nažgani vozijo ipd. A ime za dečkota je skrivnost? Pravzaprav jaz niti za pupo ne vem, če slučajno ta lulek le ni lulek ampak popkovina. Ja,tolko mi je napisal.60 ojrov,če plačam v 8-h dneh. Tomi bo,če bo fantek,bomo pa za punčko tudi zbrali,za vsak slučaj.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:28:46
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer...mi pa smo se bili slikat v Tušu...slike so (oziroma bodo) taaaakkkk svetovne, da je kr groza. Skratka komaj čakam, da jih vidim in dobim, verjetno v roku enega tedna. Kitajska...SRna je res fajn, imajo dobro, mi smo iz službe večkrat šli, ker nam je blizu. Matcar...super za ime
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:29:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek Ja,ne razumeš,jaz pa,pa saj ni važno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:30:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sva bila včeraj v kitajski restavraciji...matcar tam pri tebi Srna mislim da je...ej ful dobro je bilo pa niti drago ni glede na to kaj sva vse jedla... . Pa če vam pravim.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:30:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar dobimo še enega fanta! Prosim veseli se ZDRAVEGA otroka, pa ni važno kaj je! Poleg tega, fantki so tko zakon Pa sori k skačem v vašo temo ampak to, pa res ne razumem, da si tako žalostna ker bo fantek kaj vidve se poznata, če smem kar tako vprašat? Neeee!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:31:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tomi bo,če bo fantek,bomo pa za punčko tudi zbrali,za vsak slučaj. iiiii, moja dobra prijateljica ima Tomija in mi je ful lepo ime
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?