rina22 -> RE: Mariborčanke,19.del (23.2.2011 7:50:34)
|
jutro [sm=smiley1.gif] zunaj lepi sonček-jeeeeeeeee[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ampak gledam temperaturo, ki pa ni preveč vzpodbudna [sm=jezicek.gif] elevitka, upam, da si premisliš in prideta na kavo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Glej, ko sem jaz s T na kavi, tudi samo okrog lečem[sm=smiley13.gif] Samo zdaj že res dooolgo nisem bla in bi vas rada ponovno vidla in spoznala vse, ki jih še ne poznam. te pa full razumem. Ko je prejšnjič T letala okrog, in nisem mela od kavice skoraj nič (ker sploh nisem vedla, o čem se punce menijo), tudi en čas nisem šla. vseeno je drugače, če pride mamica z otročkom domov na kavico, da se otročki lahko igrajo, pa koliko toliko mamice pijemo kavico v miru-koliko se to pač da s takimi malimi[sm=smiley1.gif] Ampak vseeno je drugače. Mah, zdaj pa že bluzim[sm=smiley13.gif] Glede tvojih težav-upam, da ni nič resnejšega [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] lenči,super, da se je M. tak hitro navadila na vrtec [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vem, da ti je težko, kot verjetno vsaki mamici, ampak moje mnenje je, da bo zdaj vedno večja in bo sčasoma to postala rutina in se ne boš več sekirala zaradi tega, ona pa bo tudi taki vsakdanjik imela za samoumeven. Vem, da nekaj lajnam, ko niti nimam še izkušenj z vrtcem, ne? Samo mislim, da če je tak lepo sprejela vrtec, da se bo tudi to hitro navadila. Kdaj pa jo voziš v vrtec? matcar, upam, da Lea pride, da bo tudi T malo pazila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kateri razred je zdaj ona? Jaz imam sestrični (dvojčici), ki sta 1. razred in sta, ko smo pri mojih starših konstantno pri nas, da se igrajo, pa se tak fajn razumejo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|