Lenči_ -> RE: Mariborčanke,19.del (16.3.2011 19:52:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Moje detece pa spi že 3 ure- mi je že malo dolgčas.[sm=smiley2.gif] [sm=smiley36.gif] Sem tudi jaz malo počivala na kavču- uh, kak je pasalo![sm=bravo.gif] Midva sva pa jedla pečen krompir s sirom in zeleno solato s koruzo. Tak sem se nabasala, da sem morala malo ležat.[sm=smiley36.gif] Malička pa je pred spanjem popapcala pire in omakico iz bučk. Sem pa zatipala, da ji je pokukal ven 9. zobek, pa nisem ziher če je 4. ali 5. Najbrž je 4-ka,5-tke pridejo kasneje ven. Ja, maš prav. 4. je. Samo mi je čudno, ker 3. še nima.[sm=zmeden.gif] Nič ni čudno,ponavadi gre po tem vrstnem redu.3-jke dalje rabijo,pa podočniki so,zato so kasneje zunaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] baje gre tak ja.. Samo mi pa še čakamo spodnjo dvojko [sm=zmeden.gif] Ni je od nikoder, pa ima že ostale dvojke kr nekaj časa. Upam, da bo prišla [sm=smiley24.gif] Malo me skrbi, ker meni en stalni zob ni izrastel nikoli in imam še zdaj mlečnega [sm=smiley36.gif] Res!
|
|
|
|