rina22 -> RE: Mariborčanke,19.del (10.3.2011 7:46:31)
|
jutro [sm=smiley1.gif] kdo je to v bolnici (I)? poznam? kakorkoli že, upam, da bo vse vredu [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] katy, a za dan si hotla vedet [sm=smiley1.gif] jaz trola pa ti vse drugo nakladam, kar že veš [sm=smiley36.gif] pardon ojej, res ste mele težko temo. T. še nisem udarila po riti, kar pa ne pomeni, da je kdaj ne bom, če mi bodo popustli živci. da pa bi jo kdo drug, tega pa res ne bi mogla prebavit. pa še to, če bi jo, bi mogla res kaj takega narest, da adijo [sm=zmeden.gif] pa ne me narobe zdaj razumet - tega ne govorim zato, ker VEM, da jo bom, oz. bi imela v namenu, ampak vem, da ti kdaj enostavno popusti. Po mojem mnenju so največji problem tisti starši, ki vsakodnevno tepejo in ustrahujejo otroke. oprosti, ampak ko samo pomislim na njih, me res prime, da bi jih zadavla z golimi rokami (starše-da ne bo pomote!). Po moje ni hujšega od trpinčenega otroka [sm=smiley13.gif] Kaj vse mora ubogi otrok preživljat [sm=smiley13.gif] vem, da otroka vzgajamo z zgledom, ampak ko mu že milijonkrat rečeš, naj ne dela tega in onega, zato ker,... in seveda NE uboga, ga daš na ohlajanje in ti pol sobe skup zloži, ti verjetno res popustijo živci, in mu daš eno na rit. samo po navadi tak niti to ne zaleže, ko je že tak daleč. kaj pa vem, jaz tudi probam s pogovorom rešit, ampak ponavadi tak ne uspe. včasih sicer zaleže, ampak po navadi, ko kaj naredi, me niti noče pogledat. ko pa jo parkrat pokličem, pa nič in samo dela svoje dalje in jo glasneje pokličem, me itak spet ne pogleda, ampak se samo užaljeno začne dret. žalostno je to, da tisti otroci, ki so res tepeni vsak dan in za vsako malenkost, ne bodo nikoli upali povedat nikomur, tisti, ki pa naredijo kako bedarijo in dobijo kako po riti, pa kaj hitro to komu povejo. še vedno sem mnenja, da je premalo staršev (ki trpinčijo svoje otroke) kaznovanih.
|
|
|
|