Dieta - 5. dan! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Dieta - 5. dan! (11.8.2005 21:56:34)

Tako, punce moje, zdaj pa se kar lepo po vrsti pohvalite, kateri je vitaminski dan uspel.

Meni je!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jedla pa sem gore in gore sadja. Za kosilo pa sem si naredila pečene banane. Vam rečem, poskusite, kako je to dobro. Pa še kar nekaj časa sem bila fajn sita. Seveda je to dovoljena hrana, naredila sem jo po receptu iz Rinine knjižice, ki obravnava ravno to dieto.

Popoldan sem maznila krožnik narezanega in posoljenega paradižnika. Ja, baje je to tudi dovoljeno.

In je uspelo!

Jutri pa nov dan, nič kaj hud, meseka bomo lahko jedle. Komaj čakam!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Torej, po Rinini knjižici je jutri na jedilniku:

Z: 2 kosa sadja
K: solata s popečenim lososom, 3 dl juhe z jušno kocko, pijte počasi
V: isto kot za kosilo, le pol manj ali pa krožnik solate z narezano piščančjo klobaso lahko poli (10 dag)

Jaz pa si bom verjetno privoščila en konkretni zrezek ali pa celo pleskavico. Se še nisem dokončno odločila. Pa zraven celo goro paradižnikove solate in kruh.

Kaj pa ve?

polona2 -> Dieta - 5. dan! (11.8.2005 22:00:07)

Preživela dan, z eno malo krizo, stala me je dva koščka pomfrija:grrr:, prav treba mi je bilo:grrr:, jutri pa definitivno nekaj pečenega, ni važno kaj, samo, da ni sadje za kosilo:((...

polona2 -> Dieta - 5. dan! (11.8.2005 22:18:02)

Kaj pa sojini špageti, so tako iz navadne kot sojine moke, kdaj se jih lahko sploh konzumira?OH ali škrobni, ali sploh ne?:zmeden::zmeden::zmeden:

miši -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 0:05:16)

OH=škrob

Anonimen -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 5:26:29)

Meni je uspelo: ena banana, pol grozda, dve nektarini, pol melone. Priznam, da sem bila bolj lačna kot sita, pol sem se pa z vodo pa s čajem nacejala.

Danes pa najbrž kakšn kos mesa, kuhano zelenjavo (cvetača, brokoli), pa še solata povrh. Ma da se najem. :grrr:

Tashaia -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 8:45:36)

Meni pa sadni dan ni uspel. Sem bila pa vseeno pridna in nisem mešala hrane. Zjutraj sem pojedla banano, potem skuto in zvečer zrezek. No, pa še tekla sem pol ure. Mislim, da mi bo vseeno uspelo, ker imam ful volje, samo sadje mi pa nikakor ne gre:(
Danes pa banana, puran in solata, zvečer pa spet zrezek.

mammika -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 9:37:30)

Hm meni ni uspelo...pa sem pol pojedla konc ocvrtga sira k je lih matej naredu za njiju :((:((

zdaj pa neki konkretnega za danes za kosilo...nimam pojma kaj.....Bom začela ponovno štet dneve :((

LP

Baldi -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 10:12:43)

A ve to čisto resno, al kaj:zmeden2:

Alba, meni ni čist nč več jasno. Kam pa ti hujšaš. A v to slikco, ki jo maš zraven nicka prilimano, al kam drugam:)

Vsem skupaj želim veliko uspeha in trdne volje :rozica:.

Zdaj grem pa na en sedvič s prešano slanino:)

LP:pujs:

Anonimen -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 10:30:56)

Baldi, tiho bodi!!!! Pa hvala za lepe želje. Joj, sem že lačna, pa lahko jem šele po 12. uri. Pa saj bo hitro minilo.

Se javljam, da se pohvalim: 2 kg manj!!!!!!!!!!:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: Juhu!!!!

Danes bom jedla pleskavico, paradižnikovo solato, kruh. Mnjami, komaj čakam!!!!!!

Držite se, punce!

Albina, za vzor si, da si preživela s tako malo hrane. Jaz sem si morala pa celo banane peči.:)-:)-:)-:)- Pa da si jedla lubenico namesto sladkarij, ala ti vera, pri meni za kaj takega ni šans!!!:bravo::bravo:

brbra -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 10:36:21)

Ja meni je tudi uspelo in to brez lakote. POjedla pečeni banani, 2 jabki,2 nektarini pokapala z limoninim sokom in bila sita do popoldan. Vmes spila 1 l naravnega pomarančnega in to je to.Sleparila edin z 2 :kava:- slabo spimo:(
Aja banane so bila večerja:)-
Danes pa verjetno burek od pečjaka ker ni masen+ jogurt in solata.:bravo:

mehurčica -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 11:32:11)

Za zajtrk sem imela 60min kardio vadbe, potem pa še vse vaje za noge in zadnjico. Malico sem ravnokar pojedla: Knusperle z Egotom.:love: Za kosilo še nimam pojma kaj bi. Mogoče spet melancane ali pa solato in juho. Večerja: belo piščančje meso.

benita -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 13:26:51)

Meni tudi uspelo. Sadni dan, namreč.
2 breskvi + 2 nektarini + malo grozdja + obilo vode = to je bil moj včerajšnji dan. Rezultat: - 2kg :bravo::bravo::bravo:!
Danes bo pa pečenka in veliko zelenjavo.
Z vsakim dnem smo pa bližje koncu, a ne?!

Bodite vztrajne punce!

tjaga -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 14:03:33)

Oj,

evo mene. Zdajle bom šele zajtrk pojedla. Imam toliko dela v službi, da še jesti nimam časa. :)-:)- Kar je za dietko zelo dobro. Samo čaj žulim. Bom zdaj dve banani, al pa eno če ne bo sile. Doma me čaka pa puranček in solata.
Kar se kilc tiče ne vem koliko sem šla dol, je pa moj :love: danes rekel, da se mi že vidi, da nekaj dol leti.
Kako se je izrazil? Ne bi o tem :hudicek: .
Grem na banano.
Papa
:kava::kuza::kava::kuza:

polona2 -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 14:23:27)

Za zajtrk sem dva kivija, za kosilo bom ocvrta jajčka in špinačo, na tehtnici 1 kg manj, čeprav sem se tehtala pred 10 min, polna voda, sklepam, da je šel dodatno še kakšen dkg dol:bravo:.

miši -> Dieta - 5. dan! (12.8.2005 23:34:32)

mehurčica, eno vprašanje, si delala kardio na tešče? jaz moram nekaj malega prej pojest,ker mi tam nekje okrog 35minute pade cuker in imam krizo, je pa res,da treniram na ful in bi morda bolj morala kontrolirat pulz (bolj an izi).
Mi je všeč tvoj jedilnik! Upam,da ti je teknilo!LP.

Stran: [1]