Anonimen -> Dieta - 5. dan! (11.8.2005 21:56:34)
|
Tako, punce moje, zdaj pa se kar lepo po vrsti pohvalite, kateri je vitaminski dan uspel. Meni je!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Jedla pa sem gore in gore sadja. Za kosilo pa sem si naredila pečene banane. Vam rečem, poskusite, kako je to dobro. Pa še kar nekaj časa sem bila fajn sita. Seveda je to dovoljena hrana, naredila sem jo po receptu iz Rinine knjižice, ki obravnava ravno to dieto. Popoldan sem maznila krožnik narezanega in posoljenega paradižnika. Ja, baje je to tudi dovoljeno. In je uspelo! Jutri pa nov dan, nič kaj hud, meseka bomo lahko jedle. Komaj čakam!!! :bravo::bravo::bravo::bravo: Torej, po Rinini knjižici je jutri na jedilniku: Z: 2 kosa sadja K: solata s popečenim lososom, 3 dl juhe z jušno kocko, pijte počasi V: isto kot za kosilo, le pol manj ali pa krožnik solate z narezano piščančjo klobaso lahko poli (10 dag) Jaz pa si bom verjetno privoščila en konkretni zrezek ali pa celo pleskavico. Se še nisem dokončno odločila. Pa zraven celo goro paradižnikove solate in kruh. Kaj pa ve?
|
|
|
|