|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
24.3.2011 21:47:22   
Tulipan12
Tasa čestitke za avto!!!user posted image  In seveda kar je v tem trenutku pomembneje - T.-ju za službo!!!user posted image user posted image user posted image  Je šlo kar hitro, ne? No, vsaj meni se zdi, ker vem, da enim ne rata po več mesecev, let...
Kokica super za uspehe v službi, ni pa fajn, ko moraš še doma delatuser posted image . Glede noči - pri nas je bilo noro, Luka se je budil od 00.30 do 6h na pol urce, očitno je bilo nekaj včeraj v zraku, Lia je tut imela neke samogovore, pa vmes je jokala, naj dam Luki dudouser posted image user posted image  komaj sem čakala jutro, da je bilo konec more, čeprav sem dan preživela kot zombi.
Jaz pa sem se med nosečnostjo (no, sem bla kr 2 leti nosečauser posted image ), full odvadila nosit visoke pete, pa še T. je malenkost večji in že zaradi tega ne nosim, da si jih sploh ne znam več kupit, se pa mi nesramno lušta, da bi si ene privoščila v kratkem!user posted image
Persida ah, kak mi je lepo brat, ko napišeš kaj tak srčnega o bavcih, se kr cela stopim zraven.user posted image  Tvojemu pa povej, da utrujenost full vpliva na smrčanje (dokazano) in naj se malo zamisli!Tak!

Grem, ker ne vem, kaj mi prinaša noč. Jutri imava z Luko UZ kolkov, popoldan pa ati za materinski dan grila za vse mamice in babice v družini.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
24.3.2011 21:48:27   
Tulipan12
Prišla - videla - ZMAGALA! user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in dobro jutro!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1152
25.3.2011 7:35:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

evo Kokič, F5 prosim! user posted image

Jaz sem tud zmatrana, ampak od otrok. Sej ne da se pritožujem, sam res sta ko dve muhi no. user posted image Kar ima ena, mora met obvezno še druga. Pol sem pa doživela to, da je Tija sama sprintala pobarvanke user posted image , pojma nisem mela da že tak obvlada rač. In pol še en hladen tuš. Se igrata šolo user posted image in na enkrat se Niki ne da več, Tija jo pa hoče odvlečt v sobo nakar jaz posežem vmes, da naj jo neha vlečt. In ji hoče vzet neki iz roke (ne vem sploh kaj) in rečem, da naj ji pusti... Nakar se Nika itak dere, Tija jo začne božat in ji reče Nikica a greš z mano? In obe me pogledata kot DA SEM JAZ KAJ KRIVA in gresta skupaj tja... user posted image Ok sej vem, da se nič čudno ne bere sam situacija sama je bila pa res hecna. Ko dva bandita sta odšli stran od grde mame, ki posega vmes, ko se kregata. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  oprosti, sam meni je res smešno! Tebi mogoče tudi zdaj, prej pa ti verjetno ni bilo, ne? U, ti bosta še dali vetra!user posted image

Podpis! user posted image user posted image user posted image

Kot vidiš nič nisem stisnila F5! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1153
25.3.2011 7:39:24   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Naša noč je bila mnogo boljša kot včerajšnja, čeprav je spet ob 23h prišel iz splanice po mene, da moram iti z njim spati. Potem je spet imel napade kašlja ampak je spal dalje. Le jaz nisem mogla. Samo preobračala sem se. Spil je ful, ful soka. user posted image Po sirupu je bil spet boljši.
Ve katera koliko tega kupljenega sirupa iz smrekovih vrčičkov lahko na dan popijejo ti naši škrati?

Danes je petek, jupijej!!!!

Lepo, Tulipan, da bo tvoj dragi tako poskrbel za mamice. Meni je pa današnji praznik še kar malo tuj, nikoli ga nismo praznovali, pa še sedaj nič kaj ne čutim do njega. user posted image

Sedaj pa počasi veselo na delo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
25.3.2011 8:27:39   
PERSIDA
Mamice lep materinski dan vam želim.Končno lahko rečem,da lahko spadam med mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ati
peljal otroka v vrtec ni jima bilo ravno všeč ,posebej ne Tomažu.Upam,da se je do L. pomiro in ,da je vse ok.Jaz,pa danes ne delam nič ,ker mam poln kufer dela za ta teden.Vsak dan sem tak crkjena za umret od vsega tak ,da danes pade samo šopinguser posted image .Lepo je t za male bavce kupovat samo kaj ko jaz nimam norme.No danes jo bom mogla imet ,ker grem kupit za 4 slavljence.Imam občutek ,da še delam samo za otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .No jaz sem navdušena naš ati ,pa ne ravnouser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
25.3.2011 8:45:57   
PERSIDA
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.arboretum-vp.si/dynamicdata/galleryImages/2009_tulipan.jpg&imgrefurl=http://www.arboretum-vp.si/galleryPhotoList.aspx%3Fid%3D43&usg=__czI2VedYJ2W4d1vbD8lNo1ANj_Y=&h=668&w=887&sz=76&hl=sl&start=3&sig2=L8GRdW4bUH9kOf6jBpTC0g&zoom=1&tbnid=jVOpNGSdOcR4PM:&tbnh=110&tbnw=146&ei=A0iMTeeiKYea8QOQ3sGgDw&prev=/images%3Fq%3Dtulipan%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D530%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1
Tak zdaj si ,pa same naberite po lastni željiuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
25.3.2011 9:33:43   
Najaa
haha hvala Persida, pa seveda tudi jaz vsem želim ČESTITKE OB MATERINSKEM DNEVU! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
25.3.2011 10:40:18   
KOKICA32
Delam, delam, delaam, delam kot zamorc! user posted image user posted image user posted image

Meni pa špila danes. Ful, ful sem že bila pridna. Še malo pa šibnem ven na sonce, imam tudi jaz eno prijetno opravilo. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.3.2011 10:44:41 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
25.3.2011 14:11:27   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.arboretum-vp.si/dynamicdata/galleryImages/2009_tulipan.jpg&imgrefurl=http://www.arboretum-vp.si/galleryPhotoList.aspx%3Fid%3D43&usg=__czI2VedYJ2W4d1vbD8lNo1ANj_Y=&h=668&w=887&sz=76&hl=sl&start=3&sig2=L8GRdW4bUH9kOf6jBpTC0g&zoom=1&tbnid=jVOpNGSdOcR4PM:&tbnh=110&tbnw=146&ei=A0iMTeeiKYea8QOQ3sGgDw&prev=/images%3Fq%3Dtulipan%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D530%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1
Tak zdaj si ,pa same naberite po lastni željiuser posted image

iiiiiiiiii, kako lepo user posted image hvala lepa user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
27.3.2011 20:42:09   
tasa_m
Da nas spravim na prvo stran.

Evo, zdaj pa grem spat. Utrujena od vikenda praznovanj. 2 dni praznovanj pa je še zame prevečuser posted image user posted image

NOČKO

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
28.3.2011 8:37:33   
trezika
Dan!
Maruša mi je včeraj  zaspala v avtu takoj ko sva se začeli peljat... sva prišli domov in je bla takoooo lačna....bogica kako je mazala kruh in sirni namaz (namreč trenutno njena najljubša jeduser posted image ) ...sicer pa me sploh ne čudi, če pa na fešti ni blo časa za hrano in pijačouser posted image user posted image
Skratka, upam da ste ve in malčki uživali... je blo pač malo drugače, pa malo manj smo čvekale in več za malimi letale....user posted image

Pa hvala še enkrat vsem za udeležbo...

zdaj pa se šibam učit

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
28.3.2011 8:58:21   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
Danes pa je moj PDP izpred dveh let!user posted image  Se full spomnim, da mi je telefon non-stop piskal, vsi so me spraševali, če še ne mislim it, kot da je bilo meni full fajn doma čakat s tistim ogromnim trebuhom... takrat sem si obljubila, da v drugo ne povem pravega datuma, no, potem sem ga vseeno, ker pravijo, da je drugič prej... pa sem se spet načakala!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
28.3.2011 9:03:07   
Najaa
user posted image Tulipan a ne, kak je mučno čakanje? No v tretje pa res ne povedat pravega datuma. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1163
28.3.2011 9:06:34   
Tulipan12
Današnja noč je bila katastrofalna, ob 3h sem šla 3 ure v stanovanju preverjat, ker sem mislila, da ona v kopalnici stoji, pa ni stala, samo Luka pač ni spal in me je vsaki 2 minuti klicaluser posted image , za nameček pa se je še Lia zbudila, se vsedla in enih 15 min govorila: sedela bom, sedela bom, sedela bom... medtem kr zraven cumala, sem se samo bala, da bo se prevagala in vdarila z glavo kam, pa na srečo ni in sem jo lahko polegla, ko sem Luko odložila-v glavnem norišnica!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
28.3.2011 9:07:31   
Tulipan12

user posted image Tulipan a ne, kak je mučno čakanje? No v tretje pa res ne povedat pravega datuma. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
28.3.2011 9:11:06   
Najaa
O boga Tulipan, pejdi pol z malim počivat, ko bo šel spat.

Nika je šla pa danes po dolgem času v vrtec in je že komaj čakala. user posted image Ma ona je itak rada v vrtcu, se ji dogaja na polno. Tija bo pa ta teden še doma.

Neposredna povezava do sporočila: 1166
28.3.2011 9:16:24   
Tulipan12
Drugače pa je bil čudovit vikend, poln presenečenj in malih radosti!user posted image
V soboto me je dragi povabil ven, zrihtal varstvo, celo akcijo zrihtal, še popoldan mi je odpeljal otroke, da sem lahko spala eno urcouser posted image user posted image user posted image , zvečer pa midva šibava v Žajfo, ker so se njemu full lušteli čebulni obročkiuser posted image  in prideva dol, presenečenje, mojih 5 prijateljic v zasediuser posted image user posted image user posted image , so full dobro vse skupaj izpeljali, ker nisem niti za trenutek pomislila, da gre za kaj takega, T. je šel domov k otrokom, jaz pa sem si privoščila babji večer do 23.30! In spila 2 Solitosa-končno sem ga dočakala!!!user posted image Dobila svoj najljubši parfum in seveda neprecenljivo druženje, ki mi tako zelo zelo manjka!!
Včeraj pa so tudi nenapovedao prišli moji Avstralci (pa ne iz Avstralije, so na Koroškem) in nam čudovito zapolnili dan!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1167
28.3.2011 9:20:34   
Tulipan12

O boga Tulipan, pejdi pol z malim počivat, ko bo šel spat.

Nika je šla pa danes po dolgem času v vrtec in je že komaj čakala. user posted image Ma ona je itak rada v vrtcu, se ji dogaja na polno. Tija bo pa ta teden še doma.

Ja, kriza full, pa bi šla spat, sam Luka se je odločil, da doma več ne bo spal čez dan, mi spi na polno zunaj v vozičku, doma pa sam po kakih 15 min skupaj... saj veš kak se spreminjajo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
28.3.2011 9:22:52   
Tulipan12

Ti si doma z njo? Zdaj vem že za 3 otroke okoli nas, da so koze fasali, samo čakam, da še nas kaj doleti... no, sej po eni strani bi bilo bolje, da se tega rešimo, sam si sploh ne znam predstavljat kak bi bilo, če bi imel Luka kozeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
28.3.2011 9:24:02   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za dragega, je pa res pravi dec! Resno mislim, svaka mu čast, da ti naredi tako presenečenje!
Kakšno mate kej vreme štajerci? Tuki je megla in žalost, ko ven pogledam...

Neposredna povezava do sporočila: 1170
28.3.2011 9:25:33   
Najaa

Ti si doma z njo? Zdaj vem že za 3 otroke okoli nas, da so koze fasali, samo čakam, da še nas kaj doleti... no, sej po eni strani bi bilo bolje, da se tega rešimo, sam si sploh ne znam predstavljat kak bi bilo, če bi imel Luka kozeuser posted image

Ne, je šla h babici. Tija nima tak hude oblike. Je kot da je zdrava sam pike ima. user posted image
Baje, da materino mleko ščiti dojenčke do enega 6.meseca, da se ne morejo nalezt koz. Če bi jih mel, pa tud ok. Prej je fertik, boljše je.

Neposredna povezava do sporočila: 1171
28.3.2011 9:34:00   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image za dragega, je pa res pravi dec! Resno mislim, svaka mu čast, da ti naredi tako presenečenje!
Kakšno mate kej vreme štajerci? Tuki je megla in žalost, ko ven pogledam...

Ma tu je isto, sam na srečo ne dežuje!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
28.3.2011 9:35:27   
Tulipan12

Ne, je šla h babici. Tija nima tak hude oblike. Je kot da je zdrava sam pike ima. user posted image
Baje, da materino mleko ščiti dojenčke do enega 6.meseca, da se ne morejo nalezt koz. Če bi jih mel, pa tud ok. Prej je fertik, boljše je.

Ja, bomo videli, če se bo kaj razvilo... sej je bolje, ja, da če že, naj te zdaj fašeta, nekak mi je bolj ugoden čas kot pa poleti.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
28.3.2011 9:37:26   
Tulipan12
Kaj pa to http://www.zurnal24.si/crna-kronika/skocila-otrok-prezivel-207181/clanek

ej, kaj se vse ne dogaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
28.3.2011 9:38:39   
Najaa
user posted image user posted image user posted image Sploh ne govori. Kakšni so to ljudje no, da so sposobni kaj takega? Sam naslov preberem pa mi gre na jok...

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.