Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lia . Operil lahko daješ 5 dni, potem pa ne več, ker izsuši sluznico. V kateri hotel greste v KG? Sem dobila neko res ugodno varianto za Bum počitnice v hotelu Lek, pa me zanima, če vi tudi greste tja? Mi gremo v Alpino, tudi boom počitnice, od 27.2. do 4.3. 288evrov in taksa za naju oba (otroci zastonj), polpenzion. Se mi zdi full ugodno. Kopanje in wellnes pa imamo vključen v Larixu. Pa kart za smučanje ne rabimo kupit, ker veljajo iste kot na Pohorju in ima T. itak letno, ostalo pa je zrihtal prenosne. Super! Res ugodno! Jaz pa sem gledala tole: http://www.hotel-lek.si/default.asp?stopId=|1|408&lang=slo&PageId=408&tipId=pst&novId=798&t=zima BOOM počitnice! z vključenimi smuč. kartami, bazenom, polp.,. Samo ne vem, kdo bi šel poleg, ker bi moral iti nekdo, ki ima seveda čas, ne smuča, da bi lahko pazil Valentina! Tudi ugodna varianta, ja. Mi smo bili lani v KG in sicer v isti postavi (2 para z otrokom), Luke še ni bilo in smo smučali tak: moška dopoldan, midve sva se sankali z otrokoma, delali snežake..., dali otroka spat, šli midve smučat, onadva pa kuhat če se je dalo, potem sta počasi prišla na smučišče z vozičkoma, smo spili kako kuhano vino pa čaj, domov na kosilo, po kosilu pa smo se šli kopat. Full smo dobro izkoristili in bili zelo uigrani, ampak to je že naša rutina, imajo stanovanje v Piranu in smo 2x na leto doli in smo se res zverzirali (glede logistike z otrokoma), tak da imamo res nekaj od počitnic.
|