Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa v denarnici? :) 17.2.2011 21:21:16
|
|
|
|
Janyna
|
trenutno: 3 bankovci 8 kovancev listek otroka, kaj hoče bit za maškare in to morm kupit mercator pika kartica bančna kartica zdravstvena izkaznica urbana ponavad pa še un kup računov iz blagajne, danes sem jo že spraznila To je to, denarnico imam pa res tini mini in mi je taka zakon, sej za druge stvari imam pa torbico.
< Sporočilo je popravil Janyna -- 17.2.2011 21:24:54 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa v denarnici? :) 17.2.2011 21:24:19
|
|
|
|
khurde
|
trenutno čisto nič, ker mi je tamala VSE pometala ven
|
|
RE: Kaj pa v denarnici? :) 17.2.2011 22:13:19
|
|
|
|
enea
|
evo moja denarnica premore celih 5€ in nekaj drobiža,... potem pa kartice: mercator, spar,obi,merkur,tuš,dm,ikea,2 itl bonus kartice,ciciklub,ciciban,babycenter,mana,4x zdravstvene kartice+3 od zzzs(za tujino), 3 osebne-moja+2 otroški, dav.št in emšo od vseh 4ih,2 bančni kartici,od knjižnice,kartice za 2 brezplačni večerji v mercatorju, slikce moža in otrok vozniško in prometno nekaj papirčkov, ki so sedaj že romali v koš ja sej pravim, vse samo mene ne....
|
|
|
|
RE: Kaj pa v denarnici? :) 18.2.2011 7:30:59
|
|
|
|
Nika v službi
|
O, šele sedaj sem videla, da se nadaljuje tema od torbice... na denarnico. No, v moji denarnici pa ni take gneče: - 195€ v bankovcih - bon Müller - račun od plavalnega tečaja za hčerko - račun od Müllerja - zdravstvena moja in od hčerke - osebna od hčerke - Ikea Family Card - Ciciban kartica - Urbana - 1 karta za Wiener Linien (transport po Dunaju) - slike - znamke In to je čisto vse. Za drobiž imam posebno denarnico, za kreditne in druge kartice prav tako. Vse lepo zloženo.
|
|
RE: Kaj pa v denarnici? :) 18.2.2011 8:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
V denarnici imam pa: - vozniško in prometno - 3x zdravstveno (mojo in od tamalih) - 3x osebno - nekaj malega denarja - 3 kartice za knjižnico - slikice mojih dragih - davčno številko - moje vizitke - nekaj vizitk drugih - merkator piko - bančno kartico - merkurjevo kartico - kartici baby center in pikapolonica kreditnih nimam, račune po hitrem postopku zmečem v smeti, razen če so pomembni, potem gredo h garancijam, kovance dnevno zmečem v pujska
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 18.2.2011 9:01:22 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa v denarnici? :) 18.2.2011 10:10:46
|
|
|
|
liliana
|
Denar, vse možne kartice....bančne, zdravstvene, največ pa je tistih bonus kartic od trgovin......potem vse tiste bonus račune, ki jih lahko vnovčiš ob naslednjem nakupu....in pa hčerino sliko......pa to je praktično vse......
|
|
|
|
RE: Kaj pa v denarnici? :) 18.2.2011 11:24:52
|
|
|
|
Colt
|
vakuum
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?