|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabili bi kopalke za punčko
17.2.2011 15:55:04   
karmen83
Pozdravljeni.
Če ima kdo odveč kakšne kopalke za deklico, staro 2,5 let (92 ali 98), bi jih bila zelo vesela za hčerkico. Novih si žal ne moremo privoščiti, ker jih rabimo več (hčerkica ne prenese mokrih kopalk na sebi in jo moram preoblačiti vedno, ko pride iz vode), zato bom zelo vesela, če jih kdo podari ali proda po simbolični ceni. Lahko tudi zamenjam za kaj, če le imam. Že vnaprej hvala.
Če pa komu pride prav, pa tudi podarim podložene kopalkice bambino mio za dojenčka, težkega med 7 in 10 kg (pri nas so bile v uporabi še preko te teže), so pa super ohranjene in primerne za punčko ali fantka.
Naj bodo vaši dnevi prijazni in polni novih dogodivščin user posted image user posted image user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rabili bi kopalke za punčko
17.2.2011 15:59:41   
Nika v službi
Oj, jaz jih nimam, ti pa rade volje pošljem nekaj denarja, pa si madam izbere kakšne po želji. Povedala sem kar direktno, upam, da ne zameriš, veliko raje pomagam na tak način. Sporoči TRR na ZS.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2011 16:14:15   
karmen83
Najlepša hvala za prijaznost, ampak denarja res ne morem sprejeti. Kljub temu iskrena hvala za dober namen in vse dobro ti želim user posted image user posted image user posted image
Lep dan,
Karmen

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2011 16:50:49   
Sa.Ka
Prosim če mi na ZS napišeš naslov, jutri dopoldan oddam na pošto.
LP

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2011 17:19:18   
karmen83
Sa.Ka, prav lepa hvala za prijaznost, sem vam poslala sporočilo.
Prijetno nadaljevanje dneva vam želim, najlepša lepa, res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2011 21:00:16   
Najaa
Če rabiš še kakšne, jih imam tudi jaz odveč kakšne.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2011 8:13:44   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: karmen83

Najlepša hvala za prijaznost, ampak denarja res ne morem sprejeti. Kljub temu iskrena hvala za dober namen in vse dobro ti želim user posted image user posted image user posted image
Lep dan,
Karmen

Poglej, Karmen, razumem in spoštujem. Samo pojasnila bi rada, če mogoče to kaj vpliva na spremembo odločitve. Doma imam 5-letno frajlico, kopalke te velikosti žal nimam, sicer bi jih rade volje podarila, sploh pa naša kopalke hitro uniči, ker hodi na plavanje in se obrabijo.

S svojim denarnim prispevkom sem hotela tvoji mali damici narediti veselje. Rada podarjam denar ali oblačila ljudem, ki to resnično potrebujejo, predvsem rada podarim konkretnem človeku (ne kakšni organizaciji, ki si potem na mojih in donacijah ostalih izplačuje bajne nagrade). Povsem vesela bi bila, če bi lahko nekaj evrov podarila tebi za ta (ali kak drug) namen.

Spoštujem pa tvojo odločitev. Če si premisliš, sporoči podatke (bodisi TRR ali naslov - lahko nakažem tudi preko poštne nakaznice).

Srečno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
18.2.2011 8:19:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2011 16:06:56   
karmen83
Punce, najlepša hvala za vaš hiter odziv in pripravljenost pomagati user posted image user posted image user posted image Sploh vam ne znam opisati, kako sem srečna, da še obstajajo tako prijazni, dobri ljudje, vedno pripravljeni pomagati. Bravo, punce user posted image user posted image user posted image
Nika, tudi ti si me zelo razveselila, to je res tako zelo lepo od tebe, da sem dobila kar solzne oči. Ne me narobe razumeti, z veseljem bi sprejela tvojo pomoč, a mi srce ne pusti, ker vem, da je toliko ljudi, ki pomoč potrebujejo še veliko bolj kot moja družinica, resda nimamo veliko svojega, imamo pa drug drugega, smo zdravi in predvsem je zdrava najina deklica, partner vsaj zaenkrat še ima zaposlitev, čeprav je še v zraku, če mu bodo pogodbo podaljšali, s šolo sem tudi že skoraj pri koncu, tako da se bomo že spravili na noge, resda počasi, ampak bomo. Nisem imela namena pisati vsega tega, ampak tako lažje pojasnim svojo odločitev. Nika, ne mislim nič slabega, ampak res bi se slabo počutila, če bi sprejela tvoj denar, ker ko pomislim na vse ljudi, ki so čez noč ostali brez dela ali pa celo delajo, pa ne dobijo plač, na vse tiste, ki imajo bolne otroke..., nam pa le ne gre tako slabo.
Vsem, ki ste mi tako prijazno ponudile priskočiti na pomoč, se najlepše zahvaljujem, zlate ste in vaši otročki/partnerji/možje... so lahko srečni, da vas imajo! Hvala iz vsega srca.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2011 21:53:19   
Nika v službi
Karmen, če kar koli drugega potrebuješ, povej. Primernih oblekic bi se kar nekaj našlo za tvojo punčko, saj je naša te številke že davno prerasla. Sicer jaz ogromno posojam, podarjam, veliko tudi dobim izposojenega in zakaj ne bi kroga širili, posebej še med tiste, ki imajo manj.

Če si kje blizu (sem iz Lj.), pa se lahko najaviš tudi na obisk in pogledaš, če ti kaj ustreza.

Srečno. In imejte se radi še naprej. Dandanes je to tudi neprecenljiva vrednost, ki nikakor ni sama po sebi umevna. Vse dobro!

F. Lainšček

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2011 22:31:58   
benika
Če si kje blizu (sem iz Lj.), pa se lahko najaviš tudi na obisk in pogledaš, če ti kaj ustreza.

A jaz tud lahko pridem?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2011 22:41:34   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

A jaz tud lahko pridem?user posted image

Ja, seveda, moja draga Benika, seveda lahko. Posebej zate tudi dostavim - na znani začasni naslov. Mimogrede, kdaj sprejemaš obiske?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2011 23:37:29   
karmen83
Nika, najlepša hvala za prijaznost. V Lj žal čisto nič ne hodim, mogoče 1-2x letno, včasih pa še to ne, drugače bi se z veseljem dobili na kakšnem soku ali kavici:) Sem pa za hčerkico večino stvari dobili izposojenih ali podarjenih, precej sem tudi kupila rabljenih, sem bila vsega podarjenega zelo vesela in z veseljem tudi z oblačili komu pomagam, če le lahko. Mi je zelo všeč tisti občutek, da si nekomu v teh negotovih časih vendarle vsaj malo priskočil na pomoč in mu polepšal dan.
Če se pri vas morda najde kakšna malenkost za 3 leta (92 bomo počasi že prerasli), bom sprejela z veseljem, sem vam pa že sedaj hvaležna za dober namen, to je zelo prijazno od vas.
Vesela bom, če se vam lahko za vašo prijaznost vsaj malo oddolžim, pa seveda vam vrnem tudi denar za poštnino, če bi se morda našlo kaj takega, česar več ne potrebujete.
Želim vam mirno, zasanjano noč.
Hvala. Z lepimi pozdravi,
Karmen

Neposredna povezava do sporočila: 13
19.2.2011 22:27:23   
Nika v službi
Karmen, kot prvo, nikar me ne vikaj.user posted image

Danes sva z našo frkolinko pohajkovali po City parku in zavili tudi v H&M. Poleg kopalk in drugih malenkosti, ki sva jih kupili zanjo, sem si drznila izbrati tudi ene kopalke za tvojo punčko.

Prosim, če mi na ZS sporočiš naslov, da ti jih pošljem. Za ostale stvari pa bom tudi pogledala.

Lepo nedeljo!

F. Lainšček

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.2.2011 7:52:04   
Hope2
Za vse, ki še iščete cenejše kopalke
Zadnjič sem tudi jaz tu prosila, ker smo imeli isti problem. Sem pa potem našla beti trgovino in so vse kopalke znižane za 60%, tako sem dobila čisto nove za cca 4 evre. Pa gatke, spodnje majce, tudi za očije in mamice.... vse je znižano za 40-60%. Sicer ni ne vem kake izbire, ampak se najdeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
20.2.2011 10:02:53   
karmen83
Nika, ostala sem brez besed, kaj naj rečem, ti si res en angel v človeški preobleki. Najlepša hvala, že vidim, kako bo hčerkica vesela, sploh ne vem, kako naj se ti zahvalim za vso tvojo prijaznost, vsem si nam polepšala dan. Take dobrote res nisem pričakovala, si me čisto šokirala (v najboljšem možnem smislu) - hvala hvala 100x hvala!!! user posted image user posted image user posted image

Hope2, hvala tudi tebi za nasvet, čeprav ga sedaj pri vseh teh fejst puncah tu na rr sedaj verjetno ne bom več rabila user posted image user posted image user posted image

Rada bi se vsem skupaj še enkrat zahvalila za takšen odziv, da ste mi bile pripravljene priskočiti na pomoč in osrečile mene, najbolj pa mojo punčko, ki bo v vaših kopalkicah zelo, zelo uživala.

Še enkrat NAJLEPŠA HVALA in naj vam bo vaša radodarnost povrnjena.
Vse dobro vam želim, predvsem pa zdrave in nasmejane sončke, tako male kot tudi tiste malo večje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav,
Karmen

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Čišča
grahek85

Koliko časa je trajala čišča?

do 2 tedna (27%)

2 do 4 tedne (26%)

4 do 6 tednov (36%)

več kot 6 tednov (11%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!