Bruhanje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Nastyaa -> Bruhanje (17.2.2011 15:44:10)

Zdravo...

Imam eno vprašanje, imam leto in 9 mesec staro hčerko, ki je danes že 3krat bruhala-sicer ne veliko, naj poudarim, da tudi jest noče prav veliko že kakšne 4 dni. Ali je to možno vse od rasti zob?? Prosim za odgovore, ker sploh ne vem ali jo naj odpeljem k zdravniku, naj počakam, ...?

Lep pozdravček vsem.

Nastja

TuBoLina_86 -> RE: Bruhanje (17.2.2011 15:59:17)

hmmm, če bruha v loku, bi jo jaz peljala na pregled..... če pa bruha ker joka, in se napenja.... bi jo pa probala pomiriti, in ji nato dati hrano.... če pa nisi ziher, pa lahko pozoveš dr, in vprašaš, pa ti bodo vedeli pomagat....

moj je bruhal 2 dni in vedno po kosilu, čez nekaj sni smo imeli diagnozo streptokokna angina.... baje da zaradi tega...

Precious -> RE: Bruhanje (17.2.2011 17:52:13)

To ni od rasti zob. K zdravniku ni treba peljat,verjetno ima hčerka kakšno črevesno virozico. Pomembno je samo to,da pije

ajataja -> RE: Bruhanje (17.2.2011 20:14:31)

Najverjetneje je kaka virozica res pazi da veliko pije ,hrane mu ne sili in mi zaradi takih viroz ne hodimo k zdravniku ker zdravila itak ni.

ksenija12 -> RE: Bruhanje (18.2.2011 10:12:35)

Ne,od zob ni. Skuhaj ji nemastno juhico (govejo recimo) in to naj potem je. Juha ima veliko tekočine in hranilno vrednost. Najbolj pomembno je, da pije dovolj. Je pa najbrž kakšna črevesna viroza.

Stran: [1]