Trgovina Julie v Trstu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Kinokija -> Trgovina Julie v Trstu (11.8.2005 19:28:47)

Oj!

Pozna katera trgovinski center Julie v Trstu (ne vem,
e se tko napise), v katerem baje v otroski trgovini prodajajo ugodne stvari za dojencke in otroke. Zanima me predvsem pot do tja, kako naj trgovino najdem.

Hvala za nasvete!

LP Kinokija 34 t:nosecka:




špelica -> Trgovina Julie v Trstu (11.8.2005 20:01:20)

Ja, napiše se Giulia, ampak kako naj ti razložim kje je? Ne vem pa kaj imajo za otroke, ker je ta shopping center malo v zatonu.




Sibil_ -> Trgovina Julie v Trstu (11.8.2005 22:20:38)

Trgovski center Il Giulia je v Trstu, so table, tako da ne moreš zgrešit.V tem centru je trgovina Oviesse, ki ima oblačila za odrasle in za otroke, dobiš res lepe stvari noter.:bravo:
Ta ista trgovina, Oviesse, ima pa veliko večjo trgovino bolj v centru mesta, bivša Standa.Tam imajo kar tri nadstropja, in seveda posledično več izbire.
V Torrih je pa bolj bogo, Prenatal je drag ko :hudicek: , potem je pa še trgovina Idexe al nekaj takega, tam pa dobiš lepe stvari, ampak bolj malo izbire.:(
LP pa uspešno nakupovanje,
Sibil




asso -> Trgovina Julie v Trstu (12.8.2005 10:38:46)

Ja, v Giuli je res bolj malo, večji je Oviesse v centru Trsta.
V Torri pa sem jaz zelo zadovoljna, kjer je Prenatal, res malo dražji, Idexe je zakon od trgovine, zelo ugodno in zelo lepe stvari in meni se izbira glih ne zdi tako mala. Jaz dobim veliko stvari v tej trgovini. Pa je tudi trgovina Iana tudi z malo višjimi cenami, ampak zelo lepimi stvarmi pa v DEM trgovini se neki dobi za otroke pa morda se bi še kje kaj najdlo...

Lp asso




Stran: [1]