Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Penaste puzzle so spet v prodaji 17.2.2011 8:56:40
|
|
|
|
kajajaka
|
Prepozno, jaz sem naše že stran vrgla
|
|
|
|
RE: Penaste puzzle so spet v prodaji 17.2.2011 10:06:49
|
|
|
|
SMT3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka Prepozno, jaz sem naše že stran vrgla Pa še ogromno drugih
|
|
|
|
RE: Penaste puzzle so spet v prodaji 17.2.2011 10:12:20
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka Prepozno, jaz sem naše že stran vrgla Pa še ogromno drugih ja, najbrž res No, saj neke škode ni, ker jih ne potrebujemo več - ampak, če bi vedela, da so dobre, bi jih raje podarila... tako pa so šle v nič.
|
|
|
|
RE: Penaste puzzle so spet v prodaji 17.2.2011 12:40:58
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz jih niti umikala nisem iz sobice. Če so jih imeli 2 leti po tleh, so počakale še ta mesec, da so prišli rezultati testov
|
|
RE: Penaste puzzle so spet v prodaji 17.2.2011 13:35:13
|
|
|
|
niwci
|
Jst jih tudi nisem vrgla, mam pa druge puzle iz Spara, k je cesta or narisana, pa ne vem več od kirga proizvajalca so. Kaj ve katera, kako je pa s temi?
|
|
|
|
RE: Penaste puzzle so spet v prodaji 17.2.2011 14:06:55
|
|
|
|
Janyna
|
Itak je vse zastrupljeno, čeprav z manjšimi količinami, flikn stran.
|
|
|
|
RE: Penaste puzzle so spet v prodaji 17.2.2011 14:23:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
mi smo jih tud dal stran.. sicer ne sam zarad tega... smo se že prej odločil da bo mela tepih v sobi, in pol k je še to izbruhnilo vn da so kocke strupene, smo glih prešaltali na tepih.. zdej pa kocke ležijo na podstrehi
|
|
|
|
RE: Penaste puzzle so spet v prodaji 17.2.2011 15:15:22
|
|
|
|
niwci
|
No sej mi jih tud ne uporabljamo, ker jih mala takoj razmontira in so ¸ful tečne pol k jih loviš in ne stojijo več skupi. So v kotu zložene in ko se ji zalušta jih samo malo premeče
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?