|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po CR - kdaj
17.2.2011 0:24:45   
honey
Pozdravljene, zanimajo me izkušnje tistih, ki ste rodile s CR, kdaj ste imele naslednjega otroka? Jaz imam za sabo 2 CR (prvi leta 2005, drugi 1,5 meseca nazaj), rada pa bi imela še enega otročka. Nisem več rosno mlada (maja bom 37), zato se mi kar malo mudi. Ampak v porodnišnici in tudi moja gin. mi je rekla, da mora preteči vmes 2 leti user posted image Takrat pa res ne bom imela več otrok, ko bom stara 40 let, ko bom zanosila.

Zato me zanimajo vaše izkušnje, kako je šla skozi nosečnost oz. predvsem koliko časa po CR ste spet zanosile.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po CR - kdaj
17.2.2011 6:08:34   
end1
glej al jih boš 38, al 39, al 40 ni neke razlike.  Jaz bi kar počakala, ker lahko pride do zapletov. Sama se bila po CR spet noseča po 22 mesecih.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2011 7:39:20   
Anonimen
jaz sem prvi CR imela leta 2004, drugega septembra 2010 želim si še trtejega malo bomo počakali vsaj leto ali dve, ker rana vsakič slabše celi, imam to srečo da me leta še gih ne lovijo tako da če počakam leto ali dve bom stara cca 34.user posted image
no jaz bi na tvojem mestu tudi počakala vsaj eno leto, pa srečno user posted image

(odgovor članu end1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2011 9:44:32   
Anonimen
Pozdravljena,prvi CR sem imela leta 2009,drugega 2010,nobenih problemov in tezav ni bilo,je pa res da nas je druga nosecnost presenetila,smo se pa vseeno odlocili da obdrzimo otroka.
Drzim pesti.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2011 9:52:49   
eva1
Varno je zanositi nekje po 1 letu(meni so vsi tako rekli) ..če se rana v 1 letu ni zacelila(oz še veliko prej, to je samo varnostna zanka), potem se tudi v 2 ali 3 letih ne bo! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2011 10:34:15   
polho3006
Jaz sem 14 mes. po CR in bomo šli v akcijo tako da bo dete staro cca 2 leti ali pa še malo več. Gin.mi je rekel da naj počakamo 2 leti, Pušenjak pa pravi da v enem letu se rana zaceli, tako da...Tudi mene leta konkretno lovijo, saj bom junija stara že 36 in si tudi želim tri otročke, ampak...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2011 13:29:49   
Anonimen

prvega sem imela julija 2005, drugega pa septembra 2010, mi je pa ginekolog v porodnišnici svetoval naj preteče vsaj dve leti če se mislim odločiti še za enega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2011 9:55:32   
honey
Hvala vam za odgovore. Ne, saj prej kot v 1 letu nisem imela namena spet zanosit, ampak ne želim pa si, da bi imeli spet tako veliko razliko, kot je med prvim in drugim otrokom - 5,5 leti. No, sicer so bili tukaj drugi dejavniki, ampak upam, da bo šlo tako, kot pravijo - v tretje gre rado user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.