Felicita -> RE: Izvanredno pitanje (16.2.2011 16:37:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* V bistvu me zanima laično mnenje - če se pa najde kakšen strokovnjak ali strokovnjakinja, ga bom pa še bolj vesela. Predstavljajte si policista. Specialca, dodatno izurjenega za antiteroristično ekipo in posebej izšolanega za varovanje najvišjih državnih uradnikov. Ta oseba je istočasno tudi bivši vojak s kar nekaj prejetimi medaljami in redi za takšne in drugačne zasluge. Za dodatek pa tukaj govorimo o mladem, psihično in fizično zdravem moškem v popolni telesni kondiciji. No, v bistvu si predstavljajte štiri takšne moške. Potem pa situacija... Ne pričakujem, da lokacijo poznate osebno, pa vendar... Vran-planina na Velebitu. Kakor je tam gor, se mi ne sanja, ampak iz slišanega in prebranega so zime menda grozne, tiste pred leti so bile pa še hujše. Ko je sneg... si v pi*di, po domače povedano. In ti štirje moški sedijo oz. se peljejo tam gor v vojaškem Puch-u, seveda dodatno opremljenem za vremenske in dodatno za vojne razmere. "Padejo" v snežni metež. Shit happens, pač. Uradna verzija tistega, kar se je zgodilo, je, da "so padli v snežni metež, da jim je sneg zabasal auspuh in da so se zadušili z avtomobilskim plinom". V glavnem - vsi štirje mrtvi. Krste so bile na pogrebu zaprte, pokojnikov pa po vojaškem ukazu niso smeli oz. mogli videti niti najbližji. Moje vprašanje je - kako zelo se vam zdi tole privlečeno za lase? Meni totalno. čist nemogoče. če sneg zamaši auspuh motor ugasne. če se hočeš zadušit morš bit v zaprtem prostoru, ki ga ta plin NAPOLNI. kako točno se to zgodi zunej mi pa ni čist jasno tbh.
|
|
|
|