Hope2 -> RE: otroška postelja (16.2.2011 15:27:54)
|
Za dvojčke bi rekla, da skoraj obvezna 140_x_70, če bosta spala skupaj malo več časa in če se rodita z normalno težo in velikostjo. 120X60 bo hitro premejhna, če pa bosta spala narazen potem je 120_x_60 čisto fajn zadeva. Glej da ima posteljica vsaj 2 če ne že 3 nivoje spuščanja dna. Meni je bilo zelo fajn in priročno, da se je dala ena stranica spustit- sva imela posteljko zraven najine in sem kar sede ali leže malega ven vzela. Glede opreme. Mi baldahina nismo rabili- en velik praholovec in kič. Obroba okoli postelje pa naj bo čim višja po celotni postelji. Sem od galeba kupila eno obrobo, ki je bila le cca 20 cm visoka in je katastrofa od katasrofe. Pri posteljah in obrobah tudi glej, da se bo obroba dala lepo zapet oz zavezat na izbrano posteljo. Vse niso kompatibilne z posteljicami in težko zavežeš, potem pa ti ob letvicah vse leze navzdol in se guba, mečka, pa otrok rine rokice skozi luknje, ap buta z glavo (ko je že večji seveda) Še zdaj pri 2 letih ne rabi vzglavnika. Dojenčkom pa sploh ne priporočajo. Tak da brezvezen nakup, škoda denarja, celo v začetku, ko itak gre veliko denarja. Jaz sem raje kupovala posebej ali pa le 3-4 delne komplete. Sobo smo pa kupili od alplesa-planet. najprej je imel posteljko 120_x_60, ki smo jo pri 18 mesecih zamenjali za posteljo 120_x_200 tudi alples-planet ista barva. V bsitvu sobica raste z otrokom
|
|
|
|