otroška postelja (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

dekle23 -> otroška postelja (16.2.2011 15:11:08)

živjo, s fantom pričakujeva [sm=duda.gif][sm=duda.gif] v juliju, in sedaj že malo firbcava za opremo.

tako, da me zanima, kje ste kaj ve kupile posteljce, previjalno komodo? sama sem gledala pri lip poljčane postelja TIM, http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/postelja-tim.php in pa pri RECINKO-tu komodo Lana se mi zdi, ki je tudi lip poljčane, le da je tam cenejša[sm=smiley36.gif]

zelo bom vesela vaših izkjušenj z nabavo opreme za [sm=duda.gif]

na strani galeb.eu pa sem malo pogledala in mi je všeč tale komplet http://www.galeb.eu/Otroske_posteljice/Komplet_Paula
če ga slučajno katera ima, bi bila vesela, da pove kako se obnese oziroma kakšna je kaj kvaliteta.

lep preostanek dneva [sm=smiley1.gif]

Hope2 -> RE: otroška postelja (16.2.2011 15:27:54)

Za dvojčke bi rekla, da skoraj obvezna 140_x_70, če bosta spala skupaj malo več časa in če se rodita z normalno težo in velikostjo. 120X60 bo hitro premejhna, če pa bosta spala narazen potem je 120_x_60 čisto fajn zadeva. Glej da ima posteljica vsaj 2 če ne že 3 nivoje spuščanja dna. Meni je bilo zelo fajn in priročno, da se je dala ena stranica spustit- sva imela posteljko zraven najine in sem kar sede ali leže malega ven vzela.
Glede opreme.  Mi baldahina nismo rabili- en velik praholovec in kič. Obroba okoli postelje pa naj bo čim višja po celotni postelji. Sem od galeba kupila eno obrobo, ki je bila le cca 20 cm visoka in je katastrofa od katasrofe. Pri posteljah in obrobah tudi glej, da se bo obroba dala lepo zapet oz zavezat na izbrano posteljo. Vse niso kompatibilne z posteljicami in težko zavežeš, potem pa ti ob letvicah vse leze navzdol in se guba, mečka, pa otrok rine rokice skozi luknje, ap buta z glavo (ko je že večji seveda)

Še zdaj pri 2 letih ne rabi vzglavnika. Dojenčkom pa sploh ne priporočajo. Tak da brezvezen nakup, škoda denarja, celo v začetku, ko itak gre veliko denarja.

Jaz sem raje kupovala posebej ali pa le 3-4 delne komplete. Sobo smo pa kupili od alplesa-planet. najprej je imel posteljko 120_x_60, ki smo jo pri 18 mesecih zamenjali za posteljo 120_x_200 tudi alples-planet ista barva. V bsitvu sobica raste z otrokom

mija75 -> RE: otroška postelja (16.2.2011 16:31:06)

jaz tudi pričakujem dvojčke in sem izbrala posteljice od Lip poljčane ter komodo preko Recinkota mi je zelo všeč pa še ugodno. Posteljino pa sem vzela preko galeba 7 delni in 3 delni komplet. Mam že šripravljeno, ker v roku 14 dni bosta tukaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],

Aja posteljo sem pa vzela 120x60, bosta spali skupaj na začetku, če pa ne bi imela prostorske stiske, bi pa sigurno vzela 140x70.

dekle23 -> RE: otroška postelja (16.2.2011 19:24:41)

a si vzela posteljci tudi preko recinkota? ali katere druge? lip poljčane imajo res lepe. posteljne obrobe imajo res lepe, samo jaz če bom bom samo un komad ko je obroba 300*40, in upam da bo pasalo gor na posteljci. mi je všeč ker je dolga in bo prišla čez 3 strani postelje.

ufff pri vas boste pa kmal pestval, super super... mi imamo pa še časa za pripravo. komoda je pa tud meni full fina una preko recinkota, pa še cenovno dokaj ugodna, glede na to kakšna je cena enake v drugih trgovinah :) [sm=smiley36.gif]

norge -> RE: otroška postelja (17.2.2011 10:23:39)

IZVIRNO SPOROČILO: dekle23

a si vzela posteljci tudi preko recinkota? ali katere druge? lip poljčane imajo res lepe. posteljne obrobe imajo res lepe, samo jaz če bom bom samo un komad ko je obroba 300*40, in upam da bo pasalo gor na posteljci. mi je všeč ker je dolga in bo prišla čez 3 strani postelje.

ufff pri vas boste pa kmal pestval, super super... mi imamo pa še časa za pripravo. komoda je pa tud meni full fina una preko recinkota, pa še cenovno dokaj ugodna, glede na to kakšna je cena enake v drugih trgovinah :) [sm=smiley36.gif]

Pa pri Recinku imajo tudi posteljnino od Galeba. Ugodna cena, mislim, da enaka ali celo nižja kot pri Galebu.

Stran: [1]