Hope2 -> RE: mazilo materina dušica (22.2.2011 7:01:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: bori2 To je edina reč, na katero sta oba moja alergična. Materina dušica od podjetja Just. Po mazanju sta vsakič postala na namazani površini pikasta. To je zaradi dodatkov h kremi in baze za kremo, ki so pri justu enako zanič, kot pri večini krem (polno kemije), ne pa zaradi vsebnosti materine dušice, no vsaj veliko je možnosti, da je temu tako. Naš ni imel pikic, sem ga pa enkrat malo preveč namazala po hrbtu in je takoj dobil pikice. Alergija sigurno ni, ker bi potem imel pikice tudi prej in kasnej, ko sem ga normalno mazala in tudi po prsih bi imel, pa ni imel. Zato raje bolj namažem po podplatih, po prsih in hrbtu pa samo, ko je res hudo in še takrat raje manj kot več. Se bolj strinjam z gino IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Mi uporabljamo materino dušico, jo namažem po prsih, ampak v zadnjem času smo materino dušico nadomestili s kamilicami. Nam to bolj zaleže in zares pomaga. Kamilice prepražim na olju, zavijem v gazico in še toplo (pozor, da ne bo prevroče!) položim na njene prsi čez noč. Deluje! Pri našemu so kamilice delovale do 1 leta, res zelo učinkovito. Sem pa parkrat probala po 1 letu in ni več delovalo, napadi kašlja so še vedno bili, zato smo to opustili.
|
|
|
|