RE: kako dati otroka na wc na javnem kraju (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

zaspancek1 -> RE: kako dati otroka na wc na javnem kraju (6.3.2011 9:15:46)

He he, samo da pri vas veljajo drugačni zakoni fizike [sm=jezicek.gif]

Na srečo imamo pri nas pisoarje, zato se to ne dogaja, vidim pa pri drugih (tudi pri starih starših). In to, da potem spustiš pokrov dol, bolj malo pomaga (ok, pri splakovanju v tem primeru že, pri samem lulanju pa ne kaj dosti, a ne[sm=smiley17.gif]).

TinkiBinki -> RE: kako dati otroka na wc na javnem kraju (21.3.2011 20:32:29)

Ja, se strinjam z Janyo. Mi tudi obrišemo rob, pogrnemo papir in se usede. Kako smo pa mi lulali, ko smo bili majhni, pa se nismo okužili in smo  preživeli. Ne si komplicirat tam, kjer ni treba. Drugače pa v travo in je problem rešen!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2011 23:22:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ALWAYS LARA -> RE: kako dati otroka na wc na javnem kraju (26.3.2011 23:25:08)

js pogledam wc, tut tko od strani, ker če od strani pogledaš se vidjo tut posušene packe od urina. če je čist se lohk usedeta, če pa ne ju pa držim nad wcjem kot nad travo. satri sta pa skori 7 in skori 5. pa ma tavelka 31 kg.

mariy -> RE: kako dati otroka na wc na javnem kraju (28.3.2011 18:52:32)

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

kaj samo moj sin lula stoje?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tudi mi lulamo stoje, ko grmo pa kakat, takrat obrišem pokrov, obložim s papirjem, tamalega dam sedet in ko opravi svoje, očistimo za sabo, umijemo roke in zapustimo wc.

ksenjaka -> RE: kako dati otroka na wc na javnem kraju (30.3.2011 14:44:21)

Ma ne vem, mi nič ne kompliciramo... razen zadnjič mi je bilo pa res nerodno ko ga je sredi živalskega vrta driska prijela :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]