Neješčnost dojenčka - je to normalno? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

anckabancka -> Neješčnost dojenčka - je to normalno? (11.8.2005 14:22:01)

Moj dobrih pet tednov star dojenček že od včeraj zvečer zelo slabo je. Ponoči sem ga le dala na dojko in je zaspal nazaj. In to se dogaja tudi danes tekom dneva.
Skoraj nič ne je, le malo poseslja in spet zaspi nazaj. To zanj ni ravno običajno, da toliko spi, ker ponavadi čez dan spi res bolj malo (sem in tja kako urico), danes pa že celo dopoldne. Vmes se zbudi, ga priklopim in čez dve minuti spet veselo spi. Sej men čist paše, če imam malo miru, samo me pa že kar skrbi, ker zraven nič ne je.
Je mogoče vreme krivo? Pojedla tud nisem nobenih uspavalnih zadev... :zmeden:

SPORTINA -> Neješčnost dojenčka - je to normalno? (11.8.2005 15:07:10)

...ravno ugotavljam, da tudi moja 7 tednov stara puncka
danes veliko spi. Malo poje in spet spi. Mogoce res vreme?

Poglej ce nima vrocine, drugace pa pac dan ni enak dnevu.

Wahoo RR -> Neješčnost dojenčka - je to normalno? (11.8.2005 15:08:02)

Pri naši se je to zgodilo ko je bila stara 1 mesec...Ni pa nič hudega...če bi bil lačen bi se zbudil...

Naša je takole spala dva dni...bore malo jedla...sem klicala pediatrinjo, sam je rekla da ni panike...če bi se pa nadaljevalo, pa seveda takoj k zdravniku...

A-N-J-A -> Neješčnost dojenčka - je to normalno? (11.8.2005 16:09:23)

Moja tudi danes samo spi:bravo::sloncek:,pa ni ji kaj dosti za jest:zmeden:.

Anja:rozica:

Vrtnica1 -> Neješčnost dojenčka - je to normalno? (11.8.2005 16:15:07)

ma ja, jaz sem se že tudi čudila, zakaj naš Žiga danes samospi in tudi bolj malo je :zmeden:. Zgleda, da je vreme krivo :)-
V.:rozica:

anckabancka -> Neješčnost dojenčka - je to normalno? (11.8.2005 16:19:22)

Sem že potolažena, končno smo jedli tako kot je treba! :bravo: Pa je res vreme krivo, še jaz bi sam spala. Prav paše, ko dela malemu družbo na postelji. ;)

Stran: [1]