joj - jezna in vesela hkrati (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

eva1 -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:13:23)

Moja sesra je 5 dni čez rok, danes ji je začela odtekati plodovnica, je šla v porodnišnico in je rekla, da bo javila, kako in kaj, ker je mali v med. vstavi(so ji rekli da bo vrjetno sekcija, ampak da še ne vejo)...no in ker ni ne duha ne sluha od nje, hvala bogu da delam v KC in sem z malo vezami izvedela da se v porodni pripravlja na CR, tako da bo mali Žiga vsak čas pokukal na svet!
Ji pa zamerim, ker ne ona, ne fant od nje, ni nič povedal, tako da smo bili vsi v strahu kako je z njo(sej veste, človek vedno pomilsi na vse)...ne vem no, men se zdi logično da vsaj domačim poveš, kašno je stanje...ampak ni važno...upam, da bo vse ok in da bojo vsaj sporočili ko bo Žiga prišel na svet...
pa srečno sestrca moja....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

jazz -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:19:11)

Ja, srečno in čestitke skorajšnja TETICA! :bravo: :rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:19:47)

Verjetno imata ravno ta trenutek polno dela sama s sabo in s svojimi občutki in zato nista sporočila, kako in kaj.

urši77 -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:26:06)

Sorry, ampak verjetno tudi jaz ne bi sredi vsega dogajanja javljala kako in kaj.Po moje imata sama dovolj "dela" s sabo in s svojimi čustvi in vsem dogajanjem skupaj.
Res pa ni fino doma čakat v skrbeh za svoje ljubljene:)
Saj bo...

mammika -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:27:47)

Hm jaz pa nisem mogla nobenmu javiti.ker so mi vzeli telfon.In potem še sreča da je bil pri sosednji mizi mož zraven pri porodu da sem ga prosila če mi posodi telefon ,da lahko pokličem sestro (je bla z mano pri porodu)

tko da,čimprej naj pestuje....

LP

Teya -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:32:19)

še en zamudnik po imenu Žiga :)- že tretji ta teden :)-

srečno tvoji sestri! :miska:

Anonimen -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:38:03)

Midva tudi nisva tud pomislna na telefon....šele ko sem rodila in sem že bila v svoji sobi sva se spomlna, da bi blo dobro kakšnega poklicat :)- Zato ne smeš bit jezna :)- Pa čestitke tetica že vnaprej :bravo:

Suzi* -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:45:17)

Tudi midva nisva nikomur sporočila, ko sva šla v porodnišnico. So izvedeli šele potem, ko smo šli iz porodne sobe na oddelek.

Čestitke.:rozica:

eva1 -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:47:44)

hm...a sem samo jaz poklicala cel vesoljni svet, pred cr?
Še nič ne vemo, upajmo, da bo kmalu kaj veselih novičk!

Anonimen -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 14:59:28)

Eva, bo brez skrbi, tudi vi pridete na vrsto! Pa čestitke novopečeni teti!

eva1 -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 15:34:47)

Evo pa ga imamo-Žigata:bravo::bravo::bravo::bravo: velik 53cm, in težek 3890g! Pravi mali korenjak!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

sandram -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 15:39:46)

Noben še ni not ostal:duda::duda:
Čestitamo!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Teya -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 15:44:27)

ČESTITKE vsem, še posebej pa novopečeni teti!!! :bravo::sloncek::bravo::sloncek:

spacey -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 15:49:33)

Ooo teta eva1 čestitke in seveda tvoji sestrci in družinici! :bravo::bravo::bravo: Zdej bo pa mel tvoj Luka fajn družbo, malega bratranca Žigija in skupaj bosta delala norčije in vragolije, ter vama sive lase. :)- Superca! :bravo:

Moyca_ -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 15:54:54)

sory ampak familija gor al dol- jaz bi verjetno v tistem tudi pozabila- ne bi mislila nato dokler ne bi povila bebice. Po obeh porodih sem poklicala domače po koncu dogajanja. Čeprav je pri prvem trajalo za mene predolgo, nisem vmes niti pomislila da bi koga klicala- kvečjemu ubila:)-:)-:)-:)-:)-

Moyca_ -> joj - jezna in vesela hkrati (11.8.2005 15:58:23)

vem pa da so ostali klicali mojega kako je:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Stran: [1]