Bradavica (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


blemma -> Bradavica (15.2.2011 8:19:55)

Živjo, rabim nasvet.
Že kake tri tedne imam na podplatu notranjo bradavico, jo mažem s tekočino za bradavice pa nič. Zdej je začela fajn bolet in je čas, da jo  grem žgat. Problem pa je v tem, da grem čez slabe 2 tedna v toplice, se pravi ,da bo noga veliko v vodi in na vlažnem. Da se ne bi kopala, ni šans, ker moja hčerka obužuje vodo.
Zanima me, ali po zdravljenju z dušikom nastane rana in kako hitro se pozdravi. Tiste, ki ste to imele, kolikokrat ste morale na to ponovit.
Ne vem, a naj potrpim še 3 tedne al naj kar grem k zdravniku.
Hvala in lp




enea -> RE: Bradavica (15.2.2011 8:46:52)

a ti to veš da je bradavica ali je to "kurje oko,"...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
jaz sem bila v oktobru na žganju bradavic na vratu, tiste pecljate imam, pa v ponedeljek grem spet, pa mi jih ravno tako z dušikom žge, je ranica, ampak meni je rekel dermatolog da se lahko umivam, kopam,.. no pri tebi je to malo drugače, ker imaš podkožno, in bo verjetno to malo bolj zahteven poseg,.. pojdi na kontrolo pa povej mu kako pa kaj in ti bo on najbolje svetoval.... pa fajn odpravi,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




blemma -> RE: Bradavica (15.2.2011 8:49:23)

Sem že bila pri zdravniku, je potrdil, da je bradavica, samo mi jo takrat ni žgal, ker ni imel pripravljenega dušika.




kajalin* -> RE: Bradavica (15.2.2011 11:44:43)

kaj pa ona varianta,k jo kupiš v lekarni pomaga?hčera jo ima na palčku na nogi pa sem mislila s tisto zadevo probat.je katera preizkusila?




Felicita -> RE: Bradavica (15.2.2011 16:12:01)

v lekarni si kupi keratolitični kolodij (mislim da je od galenskega laboratorija) in se maži, ampak res zavzeto in redno. bo trajalo, ampak pomaga in gre brez ran, poleg tega voda prej pospeši proces odstranjevanja kot ga upočasni.




Stran: [1]