kajajaka
|
Kajalin, ne bi o partnerskih odnosih, jaz sem s svojim 10 let, kaj pa ti?? Res se najbrž ni drl nanjo, ampak a se tebi ne bi zdela žaljitev, če bi ti partner rekel, da se mu ob tebi ne dvigne? Ne vem kakšnih zvez siu vajena ti, ampak jaz sem še vedno mnenja, da se lahko dolgoročno obnese le zveza, kjer sta oba iskrena in spoštljiva. Seveda lahko partner pripomni in pove svoje mnenje... ampak se ti ne zdi, da bi bilo lepše slišati, če bi jo nagovoril k skupnemu miganju, kot pa, da ji reče, da se mu ob njej ne dvigne več... Sicer pa v današnjih časih večina odloča, da bo s partnerjem, ker je lep, ima dober avto, plačo in atletsko rit. Da se vse to lahko hitro spremeni in da čez leta nihče od nas ne bo enako izgledal, tega se ne zavedajo. Pa ravno tu je zanka. Ker ko gre avto, se joški po par otrocih povesijo in ženina rit ne stoji več rtako, kot bi morala, je hitro treba žaliti ali si poiskati drugo, a ne? V takšnih primerih se pač obnesejo zveze naš "zateženih", ki bi moža pustile za vsako žaljivko... to pa zato, ker smo si že v štartu izbrale moške, ki nas spoštujejo, ne naših riti in se lahko nanje zanesemo tudi kadar mimo prišeta mična frajlica z dobrimi joški... bodo pogledali, komentirali že ne preveč... vsekakor pa bodo ostali, ne bodo spakirali...
|