sokovnik -power juicer (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nivek -> sokovnik -power juicer (11.8.2005 14:00:57)

Zanima me katere sokovnike uporabljate. Ste zadovoljne z njim? Ima morda katera power juicer in kako se obnese? So cenejši ravno tako uspešni ali je sok bolj "gost"?

DeVilla -> sokovnik -power juicer (11.8.2005 15:09:34)

Mi2 sva dobila power juicer za poročno darilo. Na njem se delajo zelo dobri sokovi, ampak je čist vseeno, če je navaden mikser - pač imaš malo več dela, da olupiš jabolko, pa ostale stvari.
Prednosti power juserja (PJ v nadaljevanju) so v tem, da ni odvečnega lupljenja (čeprav moraš včasih sadež razrezati), porabljen je ves sadež in je odpadka zelo malo. Slaba stran je, da pomaranč in limone ne moreš stisnit oz. je grenak sok, če ne odstraniš celotne bele kožice!! :zmeden:
Jaz sem drugač kar zadovoljna s PJ in obožujem sok iz jabolk in korenja.. Mnjam.. :)-

Wahoo RR -> sokovnik -power juicer (11.8.2005 15:12:19)

jaz imam power juicer in sem zelo zadovolna...
peške dam pa tud pri tem ven...čeprav piše da ni treba...

men je fajn

nikitta -> sokovnik -power juicer (11.8.2005 15:25:18)

zakon:bravo:

polona2 -> sokovnik -power juicer (11.8.2005 19:38:00)

Jaz imam tisto vesoljsko "mašino" Ronic, ali nekaj v tem stilu, to je ta, ki iz 0,5 mleka naredi smetano, pa sadje mečeš z lupino in peškami vanj, darilo moje "tašče".

puncica -> sokovnik -power juicer (12.8.2005 7:58:04)

Jst sem pa slišala da mehkega sadja sploh ne moreš stiskat ala jagode, borovnice,....:zmeden2:

DeVilla -> sokovnik -power juicer (12.8.2005 8:06:55)

Točno tako... Sok lahko narediš samo iz trdega sadja in zelenjave - jabolka, trše hruške, mango, trde breskve, korenje.. Ostalo se preveč zapacka in ti zamaši reže - sem poskusila z mehko hruško - bljak... :)-

puncica -> sokovnik -power juicer (12.8.2005 9:01:26)

no evo, ne bomo ga kupl:)-:)-:)-:)-

Stran: [1]