dohodnina (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bianka -> dohodnina (11.8.2005 14:00:26)

ojla!

a mogoče kdo izmed vas ve kdaj pride odločba o dohodnini.jaz je še nisem prejela medtem ko jo moji domači že vsi imajo.?

lp

Anonimen -> dohodnina (11.8.2005 14:09:38)

Do konca oktobra naj bi vse razposlali. Vsaj pretekla leta je bilo tako.

kr1a -> dohodnina (11.8.2005 14:39:55)

Mi jo tudi nestrpno pričakujem, pa ni ne duha ne sluha. Še eno vprašanje: Ali odločbe izdajajo samo na začetku meseca?

lp

Anonimen -> dohodnina (11.8.2005 14:42:08)

Pokliči na davčno. mogoče je kaj narobe. Tako je bilo pri moji svakinji. vsi smo dobili enkrat julija, ona pa ne. In je klicala tja. So našli napake in je morala popravljat.

SaaS -> dohodnina (11.8.2005 15:17:40)

Saj ni rečeno, da vsi v familiji dobijo istočasno. Moji so tudi že vsi dobili, jaz pa še ne. Ne vem po kakšnem vrstnem redu grejo (ni ne abeceda, ne datum oddaje, kr neki po moje). Lani je pa moj mož čakal, jaz sem pa že veliko prej dobila. Pa vedno skupaj oddava, enako se piševa, na istem naslovu...
Vem le to, da tisti, ki so oddali po internetu, so dobili odločbe prvi. Ostali pa pač čakamo...

sandram -> dohodnina (11.8.2005 15:22:36)

Pokliči raje,saj te ne bodo po glavi.Jaz sem in so mi zašuštrali oni sami...So se spet vlekli ven,tako da dobim konec meseca:grrr::grrr:

urbancek -> dohodnina (11.8.2005 15:39:36)

Odvisno od tega ali moraš plačati ali pa dobiti nazaj. Če moraš plačati, se pozanimaj, če pa dobiš nazaj in to veliko pa se sploh ne sekiraj, ker te pridejo nazadnje. Zelo radi imajo pač naš denar.
Lp

Stran: [1]