Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jezna, zivcna, napiljena!!!! 15.2.2011 11:02:34
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: kalbo PS: Luknje so, in te so stalne, da bi pa za nekaj dni zginil signal, to je pa pri M redkost. Saj ta stalnost lukenj mene malo moti.....še predvsem za to, ker ne živimo nekje bogu za hrbtom, kjer so tri hiše.....ampak v precej veliki vasi, tri km iz Murske Sobote...... Čudno, ker jaz ki res žimvim bogu za ledžima imam Mobitelov signal,na polno, ampak to je pa tudi edini ki potegne. Vse ostalo mrkne. Pa tudi za par dni signal ne izgine, mogoče si ne upa...
|
|
|
|
RE: jezna, zivcna, napiljena!!!! 15.2.2011 11:27:24
|
|
|
|
Janyna
|
Joj tebe bo še fršlok enkrat trofo, al boš pa sama sebe srečala.
|
|
|
|
RE: jezna, zivcna, napiljena!!!! 15.2.2011 11:47:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Joj tebe bo še fršlok enkrat trofo, al boš pa sama sebe srečala. ma nemoj! po čem sklepas?
|
|
RE: jezna, zivcna, napiljena!!!! 15.2.2011 12:29:10
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Joj tebe bo še fršlok enkrat trofo, al boš pa sama sebe srečala. ma nemoj! po čem sklepas? Tole mogoce? IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* samo klici v sili! samo klici v sili! samoooo klici v siiiliiiiii!!!!!! Al pa IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* .... agrhhhhhhhhh!!!!!!!! In seveda IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ma koji k* klic v sili????? Samo ugibam...
|
|
|
|
RE: jezna, zivcna, napiljena!!!! 15.2.2011 12:35:17
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Samo ugibam... Eh, od tega ji ne bo nič. Da pa samo sebe srečam ...., me res....fršlok mislim ,raje vidim duha.
|
|
|
|
RE: jezna, zivcna, napiljena!!!! 15.2.2011 12:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj Miska a ti si tut ... Jao jaz tut. Ko ima hudic mlade, jih ima res velik :( Sicer ne zarad gsmja ampak drugih stvari. Tako da bom grooooozno srecna sam da bo enkrat konec tega tedna ...
|
|
|
|
RE: jezna, zivcna, napiljena!!!! 15.2.2011 13:14:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ma jst sem ze ok. signala s5 ni. ampak sem se nekak sprijaznila. edin 1 uro nazaj sem zvedla, da moram jit na siht sez 1 uro pa pol. ampak ok....sem se tud sprijaznila.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2011 13:41:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2011 20:46:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?