urbancek -> Znova doma (11.8.2005 13:49:17)
|
Hojla, ponovno vas pozdravljam, včeraj smo se vrnili z morja. Smo sicer mislili podaljšat, pa je bilo tako mrzlo, mrzla voda, vetrovno pa še slabe napovedi za vnaprej, da smo kar domov spakirali. Malo smo se spočili, saj je bilo kar nekaj deževnih dni vmes. Jaz sem večinoma preležala, ker sem imela neke zoprne nosečniške težave, kot že pred dopustom (našemu malčku se očitno zelo mudi na svet), tako da smo že mislili, da bomo dopust preživeli kar v Izoli ,pa se je k sreči z lekarniško pomočjo dobro izšlo. Otroci so se naplavali, saj je bilo na začetku morje še toplo, potem pa se je ohladilo za 5 stopinj (kriza brbrbrbrbrbr) :love: je imel nadzor nad ta malim in pubertetnicami, ki sta kar prekipevali od energije, še posebno ta mala. Sta dobili svojo družbo in je bilo samo hihihi, pa slikanje in podobno, pač leta. Najbolj pa je bilo fino, ko ni bilo treba gledat ta starih in poslušati njihovo zoprnanje. Danes sem jih samo na hitro pozdravila, vprašala, kaj je novega in še hitrš šla gor. Sta imela neke mohne, ta čas ko nas ni bilo. No, sedaj pa moram hitro naprej kuhat, da bo kosilo gotovo, preden pridejo moji domov (so šli pogledat na planino za živino). Lp
|
|
|
|