spanje na trebuščku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Wahoo RR -> spanje na trebuščku (11.8.2005 13:32:32)

Naša je pogruntala da ji ful paše spat na trebuhu...
Ko čez dan zaspi ( vedno na kavču ) se po nekaj minutah prekucne in spi potem še dolgo časa...Do sedaj namreč čez dan večinoma ni spala dolgo...V kosu mislim.
Ponoči ni težav.

Kdaj ste jih ve dale prav spat na trebuh ? Ker sem jo poskušala včeraj dati v posteljici na trebuh, pa je glavo v luft držala in seveda ni blo nič s spanjem...
Sama pa se v posteljici ne obrne...







atinav -> spanje na trebuščku (11.8.2005 13:38:55)

Mi smo začeli s spanjem na trebušku že po treh tednih...naš Tian je imel full krčke in mu je ta položaj najbolj pasal...tako da še danes spimo skoks na trebuščku:sloncek:. Tudi v vozičku ko je zaspan ga dam na trebubušček in takoj zaspi;)...tako da sploh ne zna zaspati na hrbtu ali boku:)-!

papa
:)




lex -> spanje na trebuščku (11.8.2005 13:44:14)

Tud moj spi skoz na bušiju in ko ga dam zvečer not se v trenutku obrne na trebuh. Tud tvoja se bo začela sama nameščat.:)




tris -> spanje na trebuščku (11.8.2005 13:53:26)

Wahoo, tudi naš mali je na začetku spal zmeraj na buščku ma zdej ni šans ker dvigne glavo in telovadi namesto da bi zaspal, vrti jo sem ter tja pol ko ne gre več pa ostane na sredini in krik...:)- tako da ga je potrebno obrnit in dat ali na en bok ali na drugi tudi na hrbtu ne prav rad zaspi. Večinoma na boku potem pa se sam obrne na hrbet in potem sladko spančka.;)




taška30 -> spanje na trebuščku (11.8.2005 14:16:48)

Mene tud to zanima kako dat spati na trebuh. Če jo dam na trebuh začne pasti kravice, če ji rokice 'zložim' ob telo, pa ponori. :zmeden2:




spacey -> spanje na trebuščku (11.8.2005 15:43:17)

Naš spi na trebuščku že od samega začetka, ker drugače sploh ni hotu spat. Mi prakticiramo to tako... najprej zaspi na hrbtu in ko se začne "prebujat", ga še v snu na hitro obrnem na bušija, potolčem po ritki in sladko spančka dalje. 9nebesa :bravo: Poiskusite, morda bo tudi pri vaših tole palilo. :) Da bi pa naš sam za spal na bušiju, pa ni variante .. ker tako kot pravite ve, se postavi na rokice, na široko odpre učke in pase kravice ter opazuje vse okoli njega.




Mojca100 -> spanje na trebuščku (12.8.2005 23:13:13)

Jaz sem svojega na začetku dajala spat samo na bok. Pri enem mesecu, sem ga čez dan dajala na trebuh (zaradi krčev; pa če je spal na boku je zakrilil z rokami in se mi prebudil, na trebuhu pa je lepo spal), ponoči na bok. Skoz na trebuščku (tudi ponoči) pa mi spi od 2,5 meseca (zdaj je star 6. mesecev).
LP




Stran: [1]