|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: na račun države
14.2.2011 13:54:28   
januarcek2011
hmmmmm kaj rect?!!!!!!!!!
punca a misls ,da je tko lahko dobit bolnisko al kaj?nekatere nosecnice so vcasih posteno vlekle bolnisko ko je zdej nekatere ki je resno potrebujejo nemorejo dobit.najlazje je nategovat drzavo sam kaksne so pa poslediceuser posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.2.2011 14:05:17   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

IZVIRNO SPOROČILO: goljufivka št.1

Neee, ti ne razumeš, mam vse, kar rabim, če misliš,
mam denar, mam novo hišo, avto, diplomo,
sam mal bi bla rada žleht user posted image . Tak, da otroka bi preživljala še
kako dobro, če te je to strah.
Pa tud fanta mam, ki ima vse kar rabi.

Ne se jezit no, saj ne bi  nobenmu kaj vstran vzela, razen državi user posted image .

država smo mi vsi. z davki.

Pa kaj. Če ona lahko izkoristi državo, pa naj, če ji bo le uspelo. Tebi in meni ne bodo zato nič manj stran vzeli, če njej ne bo uspelo ogoljufat države, tak da se s takimi stvarmi sploh ne obremenjujem. Naš denar gre v vsakem primeru stran.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.2.2011 14:08:24   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Ne se jezit no, saj ne bi  nobenmu kaj vstran vzela, razen državi user posted image .

Pa kaj. Če ona lahko izkoristi državo, pa naj, če ji bo le uspelo. Tebi in meni ne bodo zato nič manj stran vzeli, če njej ne bo uspelo ogoljufat države, tak da se s takimi stvarmi sploh ne obremenjujem. Naš denar gre v vsakem primeru stran.

Naivno razmišljanje. Več kot je goljufij, več je prispevkov, davkov. In ni res, da ostali ne bomo imeli nič manj zaradi tega. Kam bi pa prišli, če bi vsi tako delali? Misliš, da je vreča brez dna?! Uf, folk je res ignorantski!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.2.2011 14:30:24   
ajataja
Ah dajte no napadate tule kolk bo ona požrla našega davkoplačevalskega denarjauser posted image poglejte rajš politike pa direktorje pa....koliko so pokradli državi pa noben ne bo odgovarjal za to.Tole me pa res razjezi,pa niti najmanj ne podpiram tega da se goljufa ampak če je kdo potreben pljuvanja potem so to tisti na vodilnih položajih ki nam kradejo ne pa en ubogi človek ki bi rad samo toliko da normalno preživi mesec....user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.2.2011 14:47:36   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Ah dajte no napadate tule kolk bo ona požrla našega davkoplačevalskega denarjauser posted image poglejte rajš politike pa direktorje pa....koliko so pokradli državi pa noben ne bo odgovarjal za to.Tole me pa res razjezi,pa niti najmanj ne podpiram tega da se goljufa ampak če je kdo potreben pljuvanja potem so to tisti na vodilnih položajih ki nam kradejo ne pa en ubogi človek ki bi rad samo toliko da normalno preživi mesec....user posted image

Tako je ... Če pri nas ''pokradeš'' neko malenkost, te vsi pribijajo na križ, če pa si na položaju in res nekaj konkretega ukradeš, pa ti gre lepo še naprej ...

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.2.2011 15:02:00   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Naivno razmišljanje. Več kot je goljufij, več je prispevkov, davkov. In ni res, da ostali ne bomo imeli nič manj zaradi tega. Kam bi pa prišli, če bi vsi tako delali? Misliš, da je vreča brez dna?! Uf, folk je res ignorantski!

In ja, včasih se zdi, da je vreča brez dna - ne za vse, za nekatere pa. Sociala slabi, mi pa smo vseeno v času finančne krize npr. bli sposobni sposodit veliko količino denarja Grkom - očitno država le nima tako malo, kajne? Žal pač ne za prave stvari.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.2.2011 15:10:55   
ljupka
Pa Pahor mi je dvignu pritisk,ki se je hvalu v ameriki ,da kljup krizi si lahko privošči tri dnevni izlet v ameriko.A je šel mogoče z svojim denarjem?Ne drage moje z našim davkoplačevalskim,in je zapravil toliko ,da se vam še sanja ne,koliko ljudi bi se lahko najedlo,verjetno cela slovenija.
To naj nas skrbi.Tudi tukaj bi se moral zgodit Egipt in to ne zaradi ljudi ampak tistih ki vladajo in uničujejo našo prelepo državo.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
14.2.2011 20:53:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
14.2.2011 21:20:19   
anaydam
se strinjam..user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop
mogoče je pa le... user posted image

user posted image

doticna gospodicna je pa samo bombo vrgla in odletela na vejo, pa zdaj opazuje kokosji ravs tam spodaj user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.2.2011 9:21:05   
razglednica
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.2.2011 21:43:54   
biba88
di pa tole genialna idejauser posted image user posted image gooo girl!!!! hahaha

vse babnice na tem forumu lohk začnemo državo žvećt pa nam ne bo nikol uspelo tok požret kot gospodje v parlamentu v enem dnevu na naš račun...moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu razglednica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.