Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford IZVIRNO SPOROČILO: goljufivka št.1 Neee, ti ne razumeš, mam vse, kar rabim, če misliš, mam denar, mam novo hišo, avto, diplomo, sam mal bi bla rada žleht . Tak, da otroka bi preživljala še kako dobro, če te je to strah. Pa tud fanta mam, ki ima vse kar rabi. Ne se jezit no, saj ne bi nobenmu kaj vstran vzela, razen državi . država smo mi vsi. z davki. Pa kaj. Če ona lahko izkoristi državo, pa naj, če ji bo le uspelo. Tebi in meni ne bodo zato nič manj stran vzeli, če njej ne bo uspelo ogoljufat države, tak da se s takimi stvarmi sploh ne obremenjujem. Naš denar gre v vsakem primeru stran. Naivno razmišljanje. Več kot je goljufij, več je prispevkov, davkov. In ni res, da ostali ne bomo imeli nič manj zaradi tega. Kam bi pa prišli, če bi vsi tako delali? Misliš, da je vreča brez dna?! Uf, folk je res ignorantski!