goljufivka št.1 -> na račun države (14.2.2011 10:53:07)
|
Pozdravljeni! Želim si še enega otroka, pa nisem zaposlena, delam 3 službe, pa vse na črno. Sicer sem uni.dipl., pa dobro. Razmišljala sem o sledečem, in sicer, da me kolega "kao" zaposli, jaz pa grem čez 1 mesec na bolniško(recimo, da nahecam zdravnika, da mi jo napiše), in sem dooolgo na bolniški, potem pa po kakih 10-tih mesecih zanosim in grem na porodniški dopust. Potem pa dobivam porodniško, ki je povprečje 12 mesečnih prihodkov. (npr. kolega mi nakaže plače 1.500 eur), prvi mesec mi jo nakaže, drugi mesec sem jaz že na bolniški in mi je nakaže 80% ali koliko je že v takem primeru, potem pa mi bolniško izplačuje država.) Vem, da razmišljam zelo pokvarjeno, ampak do tega so me je pripeljale izkušnje in sedaj bom enkrat pokvarjena jaz. Sem bila zaposlena v javni upravi, zanosila, mi niso podaljšali pogodbe in čao. Sedaj pa bi me vsi meli, samo noben pa me ne bi zaposlil in tako delam spet v javnem sektorju, preko tuje napotnice. Mislim, halooooo... No, midva z mojim pa si želiva še enga otročka, dokler ne bom prestara [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Mi pomagate z vašimi predlogi in odgovori, če to gre, kar sem si jaz zamislila? Najlepša hvala!
|
|
|
|