špelin@ -> Nasvet prosim (11.8.2005 20:19:50)
|
Joj, dekleta, saj ne vem, kaj anj rečem - drugega kot: mogoče vam je malce v tolažbo, da nas je kar nekaj takih. Mamic z malimi zahtevneži namreč. Naša mala pika nima krčev, ima pa napade sitnobe, ko se dere iz čistega dolgčasa ali pa zaradi utrujenosti, ko noče zaspati, da ne bi česa zamudila. Tudi na rokah se dere, če ji je dolgčas, tako da ne bi kdo mislil, da ji manjka topline. Za svoje potrebe sem izumila eno metodo, ki meni ogromno odtehta. Ko mala začne težiti, ji dudko malo namočim v kuminov sirup, postopek ene parkrat ponovim in imam par minut mir. Sori, ampak malo počitka za ušesa odtehta tudi morebitne posledice... Nehakli smo jo nonstop prenašati in tudi uspavanje zvečer je zdaj v ležečem položaju, božam jo, ji dajem dudko in v eni uri zaspi. Mimogrede: če vas zanima, imajo eni probleme zaradi preveč pridnih otrok, ki ne jokajo ;) Nikoli nam ni prav... http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=379029&t=379029 Lahko se tolažimo s tem, da bo minilo. Tudi moja prva pika je bila takšna, po nekaj mesecih pa je postala najbolj priden otrok pod soncem. Pri šestih mesecih je bilo biti z njo čisti užitek. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|