Izlet (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

nat -> Izlet (11.8.2005 12:17:38)

Imam eno vprašanje;

V soboto gremo na izlet in ker po malo že papcamo se v dilemi kako naj to izvedem.
Ker nas ne bo cel dan in bomo v naravi, za čas kosila pa jemo že zelenjavo in se seveda nato še podojimo, ne vem kaj naj moji punki dam za jest. Glede na to, da hrane ne bom mogla nikjer pogret mi preostane le to, da ji dam Frutek.
Ker pa sadje jemo za dopoldansko malico, ne vem če je primerno da en da jemo sadje dvakrat, tudi za kosilo??

Kako ste ve to izvedle? Sej verjetno ful kompliciram...:ups::ups:

prosim za nasvet, hvala hvala:kuza:

lex -> Izlet (11.8.2005 12:27:11)

Kaj pa če ji daš za kosilo zelenjavno kašico (od Hippa ali Alete,...) imaš namreč različne kombinacije od 4 mesecev naprej.:)
sicer je pa itak že 6 mesecev in maš full pestro izbiro. Moj ima najrajetisto ko je puran not.

nat -> Izlet (11.8.2005 12:45:30)

A se te zelenjavne kašice lahko ponudijo hladne.
Na dekleraciji piše namreč da se grejejo?

Marogica -> Izlet (11.8.2005 13:03:54)

JAz vzamem kupljeno zelenjavo kašico. Pogreješ jo lahko tako, da vzameš termovko z vročo vodo in lonček, kjer boš stekleničko s kašico segrela. Če boste pa v bližini kakšne gostilne, pa prosi, da ti jo tam segrejejo.
Tako mi naredimo.
Lahko pa vzameš tudi sadno kašico, saj se otroku ne bo noč zgodilo, če en dan ne je zelenjave, pa še pogrevat je ne rabiš.
Pa uživajte

SaaS -> Izlet (11.8.2005 15:48:48)

Jaz sem mu tudi že zelenjavno dala na sobni temperaturi, brez pogrevanja. Saj človek potem nikamor ne more, če se kdaj pa kdaj ne naredi izjeme. Saj se morajo otroci navadit, da ne gre vsak dan vse po reglcih. Pa tudi brez zelenjave je že dal dan skoz.

Stran: [1]