mariborčanke, kam se naročit za NS (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

soncicaT -> mariborčanke, kam se naročit za NS (11.8.2005 12:10:19)

Prosim povejte mi, počasi se bom morala naročit.Nekateri prisegajo na Fontano. A ima katera številko kam poklicat, stane pa tam okoli 12.000 ne?

Hvala za vsakrčno informacijo!

simonas -> mariborčanke, kam se naročit za NS (11.8.2005 14:22:26)

Jaz sem bila na Fontani. Malo razočarana. Plačala 17.000, ker so mi dvakrat delali. Pa še tak sem imela toliko UZ pregledov. Številke pa ne vem. Sem se šla kar tja naročit.

Simona

alijana -> mariborčanke, kam se naročit za NS (11.8.2005 16:15:43)

Zdravo.
Tudi jaz sem bila na NS na Fontani. Bila sem v 12 T, bila sem zadovoljna, dr. je povedal vse kar sva želela vedeti. Všeč mi je bilo, da se je pogovarjal tudi z mojim partnerjem in mu ni bilo nič odveč, da je bil zraven pri UZ. Pregled stane 10.000 sit za nas mlajše od 30 let (ostale dobijo itak napotnico in je zastonj). Pa še eno karto za kopanje dobiš ob plačilu pregleda. Tel št. je 234-41-02. Želim ti lepo :nosecka:. Lp, 9nebesa

soncicaT -> mariborčanke, kam se naročit za NS (11.8.2005 16:25:25)

alijana, najlepša hvala:-)!:rozica:

JASNA D -> mariborčanke, kam se naročit za NS (12.8.2005 8:53:39)

Tudi jaz sem bila zelo razočarana. Bila dvakrat - zaradi njihove krivde! - vse skupaj plačala 15.000 SIT, posnetka od obeh obiskov je za cca. 7 minut. Karte za kopanje nisem dobila ne prvič in ne drugič. Če bi se ponovno odločala, bi šla kam drugam. Vprašaj dr. Miglarja na Smetanovi, če dela nuhalno svetlino! Punce so z njim, kolikor je meni znano, zelo zadovoljne.

Jasna

kylie -> mariborčanke, kam se naročit za NS (12.8.2005 9:23:17)

v fontano vzami zraven videokaseto stane 1200 sit več, gledaš pa lahko pikico neprestano doma.

soncicaT -> mariborčanke, kam se naročit za NS (12.8.2005 12:55:14)

Tako,na Fontani sem naročena v 13. tednu, 9.600 sit za plačat...upam da bom zadovoljna!:pujs:

lep vikend!9nebesa

soncicaT -> mariborčanke, kam se naročit za NS (12.8.2005 12:56:49)

JASNAD, zakaj si bila nezadovoljna?

A se je videl otroček, se je lepo videlo?

hvala, lp9nebesa

Meceno -> mariborčanke, kam se naročit za NS (12.8.2005 13:45:56)

Se štulim v pogovor :ups:

soncicaT

Glede,... koliko se na UZ vidi,...ti predlagam da vzameš kaseto, se lepo vidi,...
Za kasneje ti predlagam če boš šla še kaj na Fontano,...nap. na morfološki UZ v 21.tednu tudi vzami isto kaseto,...
VSI KASNEJŠI UZ NISO VEČ TAKO LEPO VIDNI OZ JE BEBA ŽE PREVELIKA ;)

Lp Meceno & Tara

JASNA D -> mariborčanke, kam se naročit za NS (16.8.2005 12:21:18)

Nezadovoljna sem bila zaradi tega, ker je vse skupaj (UZ) trajalo manj kot pet minut, pokazl mi je roke, noge in obraz, kar itak vidiš sam. Razočarana v bistvu, ker sem za plačilo pričakovala dosti več. Sicer pa se ne morem pritoževat nad prijaznostjo. Pa karte za kopanje tudi nisem dobila, tako da so očitno "selektivni".....

Jasna

bobek05 -> mariborčanke, kam se naročit za NS (16.8.2005 15:06:44)

Jaz sem bila na Fontani 2x na UZ - prvič sem plačala nekaj žez 11 jurjev (s kaseto vred), drugič pa milsim da nekje okrog 7 jurjev :zmeden2: - sem bila tudi jat precej razočarana, verjetno tudi zato, ker sem pred tem imela 3D UZ v SG - le da sva z možem opazovala najinega :angel: celih 45 MINUT !!!, na Fontani pa je bilo s pogovorom vred vsega konec v pičlih 15. minutah (sem gledala na uro!!), pa kar na hitro je vse preletel in me še poleg prestrašil - prvič je rekel, da imam posteljco prenizko (so možne krvavitve in kaj vem kaj še), drugič pa je ugotovil, da se je posteljca dvignila, da pa se otroček ni obrnil :zmeden2: ...

No ja, Anej se res do konca ni obrnil (kar so ugotovili tudi v bolnici, kjer imam G) in je bil zato CR, vendar se (ne)prijaznost dr. Japlja ne more primerjati z G v SG..

Stran: [1]