Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 12:07:22
|
|
|
|
Pia67
|
Saj bo vse OK, boš videla. Da greš v bolnišnico, je preventiva. Lepo boš počivala na levem boku, kaj lepega prebrala, jedla. Doma človek vedno nekaj najde in brklja. Sama sem imela pred 2 mesecema punčko, ki je štela med majhne. V ponedeljek (po pregledu) pa sem folku po forumu težila, da je moja punčka prevelika (bojim se posledic gastacijskega diabetesa, malo preveč berem :zmeden:. Vidim, da imava isti rok, jaz malo prej zaradi CR. Boš videla, da se bo dobro izteklo, včasih tudi ultrazvok ne pokaže realne ocene, je odvisno od kvalitete in seveda samega merilca. Držim pesti! Pia
|
|
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 12:23:14
|
|
|
|
benika
|
Hvala Pia, hvala:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 12:44:49
|
|
|
|
nynna
|
Ne sekiraj se. Meni je moja G. celo nosečnost govorila da ima naša :duda: premajhen želodček in da bodo težave, najbrž še kakšna operacija, pa da bo veliko bruhala pa se ni nič od tega uresničilo. Glede UZ pa; Lini je dan preden sem rodila namerila da je težka 3300g rodila pa se je z 2700g, zmotila se je več kot za pol kg:zmeden:. Poskušaj to čim bolj odmisliti, umiri se pa bo zate in za tvojega:duda: najboljše.
|
|
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 12:58:15
|
|
|
|
cicido
|
Kolk pa ima obseg trebuscka? Meni so rekl, da je nenormalno velik, da tudi po njihovi razpredelnici ni te velikosti pa se je rodila cisto normalno velika.
|
|
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 13:18:19
|
|
|
|
benika
|
Obseg trebuščka ima 286 (32 1/7 +-3 tedne).Težek je 2068g, BPD je 88,9, FL pa 64,9.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?