alda -> RE: Širjenje pozitivne energije prepovedano? (14.2.2011 10:46:30)
|
Ma mislim da je point v tem, da komu pač šenkaš nekaj, ker veš da mu bo to prav prišlo, ti pa tega ne rabiš. Pa naj bodo plače 2 ali 10. ni problema, bolj mene osebno moti, sprenevedanje oz igranje na čustva ljudi, ki kljub temu, da imajo sami malo, dajo za "une lepe, velike žalostne učke", .... Sama sem nasedla eni mami na MČ , ki je fehtala na vse konce in kraje, kolk je bogo, pa ima duševno zaostalega otroka in oba z možem brez službe,..jaz pa kokoš nakupim in naberem doma, vsega, od hrane, cunj do poganjalca, igrač..in se ti mati pripelje z novim Touran al kako že po te stvari...mal sem bila paf, kako si lahko ob 4otrocih in vsemi stroški privošči tak avto ampak..Ok..ga ima od prej-... in potem poleti v enem kampu naletim nanjo ..ja imamo prikolico smo jo kupili, je ugodna bila/4000€/, sam prosim ne povedat na MČ o[sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif][sm=zmeden.gif].. evo taka dobrodelnost....ma redko, redko še kar tako nasedam raznim "fehtarjem". oz dam brez problema za nekoga, kjer sem 100% da to res rabi
|
|
|
|