Kateri čevlji? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

mojesonce -> Kateri čevlji? (12.2.2011 8:10:43)

Mojemu malemu so kar naenkrat premajhna vsa obuvala, ki jih ima. Zdaj pa ne vem kaj naj mu kupim? Nekaj se govori,da bo še sneg, čez dobra 2 meseca bo ogromno dežja, potem pa predvidevam, že vročina. Sploh se ne znam odločit kakšne čevlje naj mu kupim. Druga stvar je pa v tem, da tudi ko se že odločim (se mi zdi da je najbolje da kupim nepremočljive čevlje, ampak ne pretople), ne najdem primernih. Ima katera kakšen nasvet, kje naj iščem? Sem iskala že v Massu, Geox-u, Deichman-u pa nič ne najdem. Poznate še kakšne "skrite" trgovine, ki jih mogoče ne poznam?

hubi -> RE: Kateri čevlji? (12.2.2011 11:59:09)

Nam se obnese Alpina, kulturna cena, dobra kvaliteta.

ajataja -> RE: Kateri čevlji? (12.2.2011 13:50:20)

Mi imamo za tale prehodni čas cicibanove čeveljčke pol spomladi mu kupim še teniske itak pa ne moreš kupit zdaj čevljev za celo leto ker nogica preraste čevelj tako da pač kupiš zdaj čevelj da ga ima tam nekje do maja pol se pa že itak poletne stvari nosijo ,pač tako imamo mi seveda so pa teniske obvezne v vseh letnih časih pri nas še poleg vseh ostalih parov obutve.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.2.2011 14:24:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Kateri čevlji? (13.2.2011 21:04:59)

Poglej spletno trgovino Riba raca rak. Jaz sem tam tamali kupila kjut usnjene gleznarje, ki niso zimsko podlozeni. Lahko pa tudi v Sport2000 ali na superge.si kupis kake bolj konkretne supergice za normalno ceno.

Stran: [1]