sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (15.2.2011 14:35:50)
|
dan! uf, en kup letanja...mene pa še kr pisker boliiiiiiiiiiii...a je to vreme al kva...fuj, blek tamika....kok si lepo nardila!!!!!!!!!!!!!!!iz česa je ta rdeč del?????????????jz tok sanjam uno maso...morm v nabavo petrušk....KOK STANE UNA CELA MASA V ČRNUČAH???? PLIS POROČAJ!!!!!! zelo upam, da bom neki vkup sklamfala do soboto glede torte....sm hotla d je nepozabna...sm mau smotkana, a ne[sm=smiley1.gif] v glavnem zaloge so nafilane...sva šla v Lj mlekarne v upanju, da je na več kej manjša cena...ja pa ja de...kr misl si....sva lepo preračunala s sosedovim popustom sva velik bolš skoz pršla potem sva preučila skor vse igrače v milerju...pa se nisva mogla odločit ...kuhna , mkvin duplo, pa garaža...no, garažo smo pol moji mami naročili, midva pa sva pičla še v Bc kuhne pogledat....nakam moj zagleda velik tovornjas še 2 malima na prkolci od CAT in je zapel k mali otrokec in sva to kupla....sva mu pa kr že dala...d ne bo v soboto utonil v poplavi igrač....mislim, da ne bom pozabila teh učk...kako so se zasvetile....je reku.........oooooooooooo, velik vaka(tovornjak v prevodu)[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] no, zdej se morva pa z Mihcem eno pesmico naučit, zravn se bo pa rižotka skuhala pol vas pa še kej prečitam v upanju, da mine tale grozovit glavobol urša...upam, da se je stanje že mau umirilo mihailo...super za pupiko rebeka.....vau, kok se lepo redi matejči...pri nas pa Nodi sploh ne pali...samo in edino....strela mkvin....znam že vsal bru brum na pamet[sm=smiley1.gif] čebel@...jz bi dala skupaj z očijem tamika...super mami...super tortica birdy...a ti tud pisker težko prenašaš...evo en mau sam zate...[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|