sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (18.2.2011 21:54:04)
|
čer! kuhna polna dobrot, pulti niso več lepljivi....tko d sm kr zadovolna sužnja Isaura...ha, ha, ha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..no to je bla ena prvih brazilskih nadaljevank k so pršle k nam...v naših cajtih ....k mamo emšo že en mau dolg[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] kolumbo...ooo, a tok fajn ti zgleda moj??? no, sej je res dobr dec.....sam to premau pokaže.....mogoče zato k mu življenska spremljevalka ne zgleda tok dobr k on[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] kolumbo...glede morja...kufre vn in ajmo...sej ne morš vnaprej vedt kva bo brkn...ti si naša[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] no, štorija s torto uspešna, maso smo valal, farbal...sicer bi mogla imet še kako črno barvo...k strela mkvin je bl rdeča in črna...no, pa smo se vseen znajdli....ju3 poslikam...bom mogla pohitet...predn jo zmanjka[sm=smiley1.gif] petrušk.....ZELO sm vesela, da sm te imela priložnost še u živo spoznat k si u iber simpatiko, še bol k u postih, upam, da nisi bla pozna, pa še 1x NAJLEPŠA HVALA...pa upam, da se še kdaj na kaki kavi zmenmo, lahk tud tuto kompleto[sm=smiley1.gif] urša....sej ta velki so mi kr pomagal, sam vsak posebej toook piha d pol kadar se mi mudi me kr mine, pa jih pol prosim sam d majkija mau pogledajo, pa sm čist hepi k lahk u miru kej popedenam...sej vem, moj ima svoje delo....je utrujen...sam tud jz njemu priskočim na pomoč in sem imela občutek d bi vsake kvatre pa tud on lahk doma kej premaknil[sm=smiley1.gif] zdej si grem pa banjo prvošt...k ne čutim ne nog ne križa[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|