sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (22.6.2011 9:12:26)
|
dan! ne vem kva se men dogaja, ampak zvečer, ko mali končno zaspi...okol 10h...šibam še pomivalca in pralca nafilat, pa tuš, pol pa kr na sedežni zakinkam okol 11h.....pojma nimam...mogoče je vročina kriva, al pa k mamo zdele že vse mau bol umirjeno[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]..drgač sem okol 1h spat hodila, sem vsak dobr film vidla....mah, kva čmo....se moj prov smeji k se okol polnoči oba zbudiva čist zalimana, pa se odkotaliva v spalnico[sm=smiley36.gif] dons je na programu sesanje, pa darilo za Mihčevo učiteljico nesem zavit, k imajo ju3 zaključek, pol pa kosilo...včeri smo imeli svaljke in kompot...pa me je Maj gledal k d sm z lune...MAMI...KE JE JUHCA???????......tkod dons obvezno juhca, pol mau kasneje bomo pa kako picoleto spekl....je očiju zadišala[sm=bravo.gif] aja...sem končno pogruntala...zakaj majki driska from tajm tu tajm.....smo po nesreči imeli en sok..Pingo za z vodo...itak ga je moj prnesu....pa k je bol mali žejen, če mu nism jz naštimala, pa so mu dal tud to za pit...evo včeri je sračkal ene 5x....jz sicer skoz jogurte krivim..oziroma preveliko dozo jogurtov, tko d sm tud probiotične ukinla, sam navadne Mu, pa kakega vanilijevega...pa d vidmo, ker Maj je sposoben tud 3 na dan pojest ali spit, lahko tud takoj po obroku[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|