petrušk_ -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (17.2.2011 9:16:01)
|
jutro....mi smo kr ok, sam ne bom prehitr hvalila, zbudil smo se v 15 cm snega. taščica že doma, izvidi dobri, sam raziskat morjo zakaj se je sploh to pojavlo, tko da more še k kardiologu in na rentgen, pol pa upam, da pogruntamo kako in kaj drugač pa naš malček že 3 dni spi spet celo nočko v svoji sobici...bravo moja sonččica pridna, upam, da je to znak, da zdravje prihaja nazaj v našo hišico...bo pa zihr doma do 1. marca, je tko luštno k gremo lohk popoldan ven na sprehod in kavico...se bo pa moj angažiral, da bo 2 dni na teden šu na dvanajsto uro v službo, da bom jst že iz službe prša, ker varstva žal nimamo več, vsaj dokler ne pogruntamo kaj taščo matra.... onasis..pa kdaj pa je to blo?? kaossssssss simona...ja uno res lepo pride, to sm jst dala lani kar evino slikco naprintat...je bla ful lepa tortica pingo je pa sploh fulllllllllllll lep sjmm...ni panike, se bom že mim prpelala, sj mi vzame par minutk dol iz avtoceste.... barve mam pa rdečo, rjavo, vijolično, zeleno, rumeno, modro, tko da povej kaj rabiš pa upam, da bo nova banka mela mal več posluha za vas...moj je z banko koper res ful zadovoljen....mu vse nardijo takoj in brez vsakgga problema, naj se vam čimprej poštima čebela....super za bejbijaaaaaaa hana bo pa že zdržala tiste 3 dni....brez skrbi...sam pripravi se, da se bo tko navezala na atija, da ti pol kak dan ne boš sploh aktualna, tko je blo zj pr nas k sm s pljučnico ležala, sta z očijem uživala na polno...sm bla kr mal ljubosumna, ker me ni mela glih kej fejst za mar :(((( no zj je pa spet vse ok k sm doma tale vijola hello kitty torta je pa tko lepa da je noroooooooo...res zakonnnnnnnn se podpišem pod vse najboljše za evito brkn...ti s pa čist divja, kakšno tortico boš nardila za tvojga kolmbo........me vesssssseeeeeeeliiiiiiii da ste vsi boljš pa super za maladva da sta uživala v vrtcu HANI VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN IN VSE LEPO V ŽIVLJENJU; MAMICI PA ENO VRTNICO ZA LEPŠI DAN urša...pa kaj pa tebe tole daje...kaj če bi šla na pregled, to neki ni pomoje, pa že ful dolg lije, al mam sam jst tak filing???!!!! pa da se še pohvalim...jutr dobim zavese!!!!!!!!!!!! komi čakam....sam evrčkov bo šlo pa tud malo morje ni kej kar je treba je treba
|
|
|
|