Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 22:51:08
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TANCY VKLOPI CNN vse se blešči
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 22:51:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TANCY VKLOPI CNN jaz tudi jaz tudi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 22:52:19
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cita a se še boriš z bivšim...ali je kaj boljša situacija Joj ne govori mogoče za zven malo malo bolje ampak so pa Lauro dobili popolnoma na svojo stran z materialnimi dobrinami kolikokrat jokam kolikokrat rečem zakaj mene ko sta mi te dve moji punci vse na svetu najraje ju imam res onidve sta mi vse...ampak Laura je čist zmedena popolnoma pa tudi pr nas doma ni rožnato joj kolk bi povedala ampak tle ne smem preveč ljudi me bere sem nekoč opazila in zato sem se tudi mal oddaljila od RR upam da se poštima in da tvoj ne bi več tako trpel... Hvala koliko mi pomeni da mi nekdo želi vse dobro...hvala Tanci
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 22:55:04
|
|
|
|
sunny24
|
cita, jst tudi upam, da se to z bivšim pošlihta...Ker to pa res ni lepo, da tko manipulirajo z Lauro! Ma želim ti, da se ti končno vse pošlihta!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 22:57:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 cita, jst tudi upam, da se to z bivšim pošlihta...Ker to pa res ni lepo, da tko manipulirajo z Lauro! Ma želim ti, da se ti končno vse pošlihta!!! Hvala hvala hvala res sej k bi bilo samo to k še drugih 100 reči pa mama pa itd...sej veš
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2011 23:00:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 23:02:42
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo... evo mamo spet sireno bejbike mejte se...zdaj bom pa kar gor ostala. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2011 23:04:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 23:06:33
|
|
|
|
|
Hvala vam in seveda vam želim lepo nočko in čim bolj mirnoooo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.4.2011 23:08:03
|
|
|
|
sunny24
|
Nč, če vse zapuščate kresovanje, grem pa še jst...Sicer ne spat, ampak mal klepetat z best frendico na FB... Lahko nočko!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2011 8:41:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 8:47:03
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro tudi tebi kolumbo! Živel 1. MAJ!!! Nimam kej delat, me je pleh muzika na ulici zbudila... Že ob 6h so bli v akciji pred blokom... Počasi se bom pa itak it mogla za na šiht štimat...Se mi ne da...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 13:41:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA kako kej familiy life u 4?....je kr akcija ne ej skos je akcija vidim da ste žurale ....jaz tudi ....sem šla z eno kolegico zvečer na pijačko ....po dveh urah sem pa dobla sms,da Hana full joka ......sem šla domov....je rekel moj,da je bila pol ure pri njemu in da se sploh ni mogla umirit....sem glih čez vrata stopila,ko je spet začela jokat in sem šla takoj k njej....sem jo preoblekla,ker ji je bilo vroče,pa obljubila da gremo danes ven,ampak da more prej pančkat-je pol spala do 8.30,ko sem jo zbudila ....Gal je spal objet z atijem od 24.00-5.00 ......mami pa tudi super naspana .....pa še tale sonce danes mi je dal energijo ......smo šli dopoldan ven za 2 uri ......mali takoj mrknil na zraku,s Hano sva pa s kredami risale,pa ena soseda se je prišla igrat z njo(18m) .....zdele vsi 3je spijo katjuša.....toooook te je bilo lepo videti cita....joj kok sem vesela,da si se oglasila ......ne bom nič pametovala,samo močneeee ti pošiljam,da se ti že končno vse porihta aha....sem se nekaj odločila:vsaj 1x na teden si bom vzela čas samo zase(kakšna pijačka,rolanje,..),desca bom poslala v fitnes da bo tudi on imel kaj časa zase(pa še boljše bo zgledal ),pa vsaj 2 filma na mesec si morva skupaj ogledat,ker smo v enem velikem kolesu,ki je že rahlo dolgočasen in če nekaj ne spremeniva bo hudo ....ta teden imam G in če mi da zeleno luč,začnem hodt na TNZ no dost maste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 14:02:54
|
|
|
|
Čebel@
|
sem najdla 2 stvari za telovadit TNZ in zumba 4x na teden
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 17:46:51
|
|
|
|
tanci29
|
Hej bejbe zadnje čase ste pa čisto malo zgovorne...najverjetneje se potikate naokoli čebela-uf ti pa si 4x na teden...upam da se ti bo dalo...jest sem hodila na zumbo in je super..tnz sem pa hodila že ful časa nazaj sam mi ni bilo všeč...bolj dolgočasno čeprav zdej bi mi vaje prav prišle mi smo bili na rallyu danes...uau ker dogodek ...pol smo pa še malo na vrtcu čičkali in debatirali in skakali... zdej je pa že prot večeru...neki se na dež prpravla tukile... imejte se lepo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 19:15:46
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci....zaenkrat imam namen le 2x na teden,da nebi zarad tega mleko izgubila,pa tudi počasi bi rada šla nazaj v formo....pol kasneje pa 4x na teden-2x TNZ in 2x zumba.....full jo hvalijo(zumbo),pa posnetek sem gledala in se mi dopade ... za lepo popoldne.....mi smo bili kar notr,ker je vreme sva peljala Gala k dežurnemu poslušat-se mi je zdelo da že predolgo kašlja....pa je bila njuna P dežurna ......plučka čista,kisika 97 .....sem pomirjena Hana že spi,mali tudi-bo vsak čas jedel ....midva morava pa tudi še večerjati pridem še pol pogledat,če bo katera tukaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 20:47:17
|
|
|
|
Ajvy
|
čer...danes je bil delovni dan...pol smo šli pa kar mal do sosedke..pa je blo super.... Jutri upam, da nam bo mal vreme naklonjeno....sem kar frej.... S Tarjo sva na bojni nogi...se kr orenk kreševa...baje je to ta pravo obdobje..torej smo po Jusu... Tisa je pa tut v unem obdobju, ko nič ne sliši...tko da je lepo pestro... he he Hm...jst....jst sem kr v redu....
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2011 21:19:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 21:24:35
|
|
|
|
Ajvy
|
punce...poglejte si stran www.rdecivoz.si ... majo razprodajo..... KOlumbo...paketka še ni.... KAko si mati?
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 1.5.2011 21:25:31 >
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 21:25:40
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo šli danes na vikend za cel dan. Je tok pasalo mal razvajanja, pa poležavanja na sončku. Še en sprehod smo naredili da smo se nagledali narcis. V glavnem super dan. Jutri pa upam da bomo kej doma da mal stanovanje v red dam, no sej če ne pa v torek ko gresta tavelikedva v vrtec. Pri nas je Žigu začel nosek puščat in neki kašlja tko da sem na rahlo živčkana ampak sej bo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 21:40:35
|
|
|
|
Ajvy
|
urša...sploh ne govor...sam mal slišim kašljanje, al pa vidim svečko pr Tisi ...me tolk stisne, da se moram spomnit. da moram dihat.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 21:53:03
|
|
|
|
sunny24
|
Hello bejbe! Še katera tuki? Berem,d a ste mela vse lepe dneve, jst pa na šihtu...Vsaj Gaja se je napohajala-to je ta glavno. Mi je vsa vesela hitela pravit, kire žvale je vidla v zoo-ju, pa daje kozice futrala...Faca mala! Zdej pa končno spi, ker ni spala nič cel dan...Je v akciji od 7:30, pa jo je šele pred 10 minutami pobralo...Turbo mali! Spet je neki zabita v sinuse, sm ji prej fajn spucala nos, pa sinupret sirup je ruknla, matrina dušica na pluča...Upam, da bo šlo mimo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 21:57:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...jst sem še mal tuki...moram perilo obesit..pa nisem čist sigurna, da se mi da...lol Upam,da gre tole lepo mimo vas
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.5.2011 21:59:40
|
|
|
|
sunny24
|
Ajvy, hvala! Sej meni se tudi ne bi dalo zdej žehte obesit...Zato pa nism dala prej cot prat...Me čakajo za jutri! Mater, sem kot črnogorci...Kar lahko storiš danes, lahko komot prestaviš na jutri...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2011 22:00:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?